Lifestyle

6 x dingen waardoor je weet dat je date je wel ziet zitten en serieus met je is

Daten kan moeilijk zijn, vooral als je date gemixte signalen geeft. Soms weet je gewoon niet zeker of iemand jou op dezelfde manier ziet zitten als jij. Gelukkig hebben wij 6 signalen voor jou op een rijtje gezet, waardoor je nooit meer hoeft te twijfelen!

6 signalen waaraan jij merkt dat je date je écht leuk vindt

Om je datingleven wat makkelijker te maken hebben wij 6 x signalen voor je dat je date serieus met je is!

1. De connectie is er gewoon

Als jullie tegenover elkaar zitten is het geen moment saai. Jullie kunnen lekker aan één stuk door kletsen over allerlei onzinnige dingen. Dan weet je dat jullie gewoon echt een goede connectie hebben. Waarschijnlijk voelt je date dit ook aan. En een connectie is er natuurlijk alleen als er van beide kanten interesse komt. 

2. Moeite doen

Als je date moeite doet om jou te zien, door bijvoorbeeld iets anders te verzetten of echt tijd voor je vrij te maken, weet je dat het wel goed zit. Mensen wringen zich alleen maar in allerlei bochten als ze het het ‘t waard vinden!

3. Actions speak louder than words

Als je date met jou afspreekt dat hij/zij iets wel (of niet) gaat doen, is het nog maar afwachten of diegene het ook nakomt. Doet je date dit? Dan is dat een goed teken! Als je date de beloftes die hij/zij aan jou heeft gemaakt ook daadwerkelijk na komt betekent dit dat hij/zij jou écht wel ziet zitten!

4. Trouw zijn

Wanneer jullie aan het daten zijn en hij heeft ondertussen nog vijf andere meiden op speed dial staan, is dat geen goed teken. Ook in de date-fase is het belangrijk dat je date trouw aan je is! Als hij/zij dat nu al niet is, hoe gaat het dan zijn wanneer jullie echt een relatie hebben?

5. Jezelf zijn

Natuurlijk hoef je op je tweede date nog niet al je gekke eigenaardigheden te laten zien, maar het is wel belangrijk dat je gewoon jezelf kan zijn. Als jij het gevoel hebt dat je jezelf kan zijn zonder dat je date je veroordeelt is dit een grote green flag!

6. Mening in acht nemen

Als jouw date een beslissing moet maken en hij/zij vraagt om jouw mening, betekent dit dat hij/zij jouw point of view op de situatie belangrijk vindt. Dit is een goed teken, want dit betekent dat jij zeker één van zijn/haar prioriteiten bent!

Twijfel je na deze 6 signalen nog steeds? Lees dan ook ons artikel over hoe je weet dat je date eigenlijk géén interesse in je heeft.