Films & Series

Yehes: wij kunnen de Bachelor met Fabrizio nu ook op Videoland zien

In Nederland is het nieuwe seizoen van De Bachelor nog maar net van start gegaan. De Bachelor bij ons is niemand minder dan Thomas van der Vlugt, hij laat 19 dames strijden om zijn liefde. Ook in België is er een nieuw seizoen van start gegaan. Hij is bekend van Temptation Island en I Love You Tatoo. Hij heeft een relatie gehad met Pommeline en heeft een eigen tattooshop! We hebben het hier natuurlijk maar over één iemand: Fabrizio Tzinardis! Hij is klaar voor een nieuwe liefde en is dan ook de ultieme bachelor van dit seizoen.

De Bachelor met Fabrizio is ook op Videoland te zien

Fabrizio reist samen met de dames af naar het mooie Griekenland, waar de liefde al in de lucht hangt. Hij hoopt daar natuurlijk zijn lover for life te vinden. Eerst konden we dit seizoen nog niet kijken in Nederland, maar Videoland heeft toch besloten om hier verandering in te brengen. Thank goodness!

Womanizer Fabrizio zoekt toch echt de liefde

Jep, Fabrizio heeft nogal een imago. Hij zou een echte womanizer zijn, maar hier is hij zelf ook van op de hoogte. Hij wil hier juist verandering in brengen en écht op zoek gaan naar de liefde. Voice-over Goedele Liekens heeft er alle vertrouwen in. Zij zegt hier het volgende over: “Waarom zou dat niet kunnen? Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan.” 

Voorheen was deze serie alleen te bekijken in België, maar vanaf vandaag staat het ook op Videoland. Lucky us! 

Eerste beelden

De eerste beelden beelden van het seizoen zijn gelijk al goed! De dames zitten nu al in spanning, er is zelfs een dame die haar vlucht heeft gemist! Wij verwachten een seizoen vol drama en spanning. Check hieronder alvast een kleine sneak peek uit het Belgische seizoen:

 

View post on Instagram
 

Must reads 👀