Films & Series

Wil je zien: dit is de trailer van de nieuwe Costa!! film

Roos-Sanne

Vorige week werd dan eindelijk bekendgemaakt wanneer de nieuwe Costa!! film in première zou gaan. Ben je benieuwd naar de trailer van het tweede deel van de populaire film? Hier hebben wij ‘m voor je!

Dit is de trailer van de nieuwe Costa!! film

Vorige week werd dan eindelijk die datum bekend gemaakt waarop we de tweede film van Costa!! in de bioscoop kunnen zien. Nu is ook de trailer naar buiten gebracht! Bekijk ‘m hier.

Throwback naar vroeger

Hoe vaak heb jij Costa! gekeken toen ‘ie net uit was gekomen? Wij héél erg vaak in ieder geval. Daarom is het echt een soort mini throwback dat we dan eindelijk die tweede film kunnen gaan kijken! Heb je het eerste deel niet gezien? Don’t worry, de tweede film is namelijk géén vervolg. Je kan ‘m dus alsnog gewoon kijken! De tweede film lijkt wel op de eerste, want een soortgelijk verhaal speelt zich af op dezelfde plek. Ook zitten er nog een paar oude acteurs uit het eerste deel in! Wij worden er al helemaal enthousiast van.

Mega kijkcijfers

Het eerste deel van de populaire film is ook niet zomaar een film. Het was namelijk een echte doorbraak in de televisiewereld in die tijd! Er kwamen maar liefst 700.000 mensen de film in de bioscoop bekijken. Toen was naar de bioscoop gaan nog niet eens zo’n populair iets, dus it’s safe to say dat de eerste film een echte doorbraak in de Nederlandse filmwereld!

Uitgesteld

We moeten nog wel even geduld hebben voordat we de tweede film eindelijk kunnen bekijken. De datum dat hij in première zou gaan werd namelijk uitgesteld, door de coronamaatregelen. Gelukkig is ‘ie dan eindelijk binnenkort te zien, en die trailer maakt het wachten zeker waard!

Trailer

De officiële trailer is 16 februari eindelijk naar buiten gebracht! Hier kun je hem bekijken:

Watch on YouTube

Must reads 👀