Astrologie

Mannen met dit sterrenbeeld zijn geschikt voor een relatie

mannen-sterrenbeeld-geschikt-relatie

Niet iedere man is perfect en niet elke man is geschikt voor het hebben van een relatie. Toch komen volgens de astrologie mannen met deze sterrenbeelden het meest in aanmerking voor het hebben van een relatie.

Stier | 20 april – 20 mei

Een man met het sterrenbeeld Stier houdt ervan om samen met jou veel tijd door te brengen. Zelfs het samen boodschappen doen is voor hem geweldig. Een stier steunt jou in je relatie door dik en door dun. Hij vindt het echt een feestje om met jou samen te zijn. Ook helpt hij jou met het bereiken van jouw dromen. Goals!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een Kreeft is echt husband material! Hij probeert jou altijd op je gemak te stellen. Het is volgens hem heel belangrijk dat jij je comfortabel voelt. Een man met een kreeft als sterrenbeeld is vaak rustig en begrijpt jou goed. Hij is echt jouw luisterend oor!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Een Boogschutter als sterrenbeeld is geïnteresseerd in spiritualiteit. Mannen met dit sterrenbeeld zien er vaak stoer en knap uit, maar van binnen hebben zij een klein hartje. Hij zal er alles, maar dan ook echt alles aan doen om jou gelukkig te maken!

Zoek je man uit op deze sterrenbeelden, want veel beter wordt het niet ;-).

Beeld: barbie