Astrologie

Deze sterrenbeelden moet jij dus niet gaan daten

sterrenbeelden-niet-daten

Sommige persoonlijkheden matchen heel goed, anderen juist niet. Je persoonlijkheid hangt natuurlijk af van je sterrenbeeld. Daardoor is het ook zo dat sommige sterrenbeelden nu eenmaal totáál niet bij elkaar passen, of juist wél! Dit is in ieder geval het sterrenbeeld die jij niet moet gaan daten volgens je eigen sterrenbeeld.

Deze relaties houden niet lang stand volgens je sterrenbeeld

Je sterrenbeeld bepaalt van alles, van jouw persoonlijkheid tot zelfs een paar van jouw uiterlijke kenmerken! Zo ook wie er wel en niet bij je passen in een relatie. Deze sterrenbeelden moet jij absoluut niet daten!

1. Ram – Steenbok

De Ram is een beetje een rule breaker, terwijl de Steenbok de regeltjes juist graag opvolgt. Jullie zijn dus wat dat betreft polar opposites. Ook heeft de Steenbok juist een wat volwassener karakter, waar de Ram juist wat kinderlijker en vrijer is. Niet echt een match dus, helaas.

2. Stier – Waterman

Hoewel de Stier en Waterman qua karakter redelijk matchen, hebben ze in een relatie allebei andere behoeftes. Waar een Stier heel romantisch is, en echt de liefde en intimiteit van een relatie nodig heeft, is de Waterman juist wat realistischer en wil hij/zij vooral doen wat gedaan moet worden, in plaats van al die romantische poespas.

3. Tweelingen – Schorpioen

Een Tweelingen en Schorpioen kunnen het heel leuk hebben samen. Het probleem hier is alleen dat een Schorpioen vaak veel serieuzer is dan een Tweelingen. De Schorpioen wil een serieuze relatie aangaan, waar het kan zijn dat de Tweelingen gewoon een pleziertje heeft. Ze willen compleet andere dingen van de relatie, dus ook dit is helaas geen goede match.

4. Kreeft – Boogschutter

Een relatie van korte duur, oftewel gewoon even scharrelen, gaat nog wel goed met deze twee. Omdat de Kreeft en Boogschutter zó anders van elkaar zijn kunnen ze elkaar uit de comfortzone duwen. De Kreeft zal avontuurlijker worden, en de Boogschutter zal leren gevoeliger en opener te worden. Dit zal alleen op lange termijn niet goed gaan, omdat het gewoon té ver buiten elkaars comfortzone ligt.

5. Leeuw – Vissen

Het begin van de relatie zal nog goed gaan. De Leeuw bewondert het dromerige van de Vissen en jullie zullen compleet head over heels verliefd op elkaar zijn. Maar na een tijdje komt de ‘slechte kant’ van allebei naar boven. De Vissen merkt dat de Leeuw het moeilijk vindt om zich open te stellen en neemt dit persoonlijk op. De Leeuw merkt juist dat de Vissen ook ontzettend moody kan zijn en zal dit ook persoonlijk opnemen. Het begin is dus leuk, maar na een langere tijd zal de relatie niet bepaald gezond meer zijn.

6. Maagd – Weegschaal

Op zich zou dit nog wel een tijdje goed kunnen gaan. Qua persoonlijkheid zijn jullie redelijk hetzelfde. Maar zodra de relatie serieuzer wordt en jullie echt gaan binden, merken jullie dat de relatie toch ten einde gaat komen. De Weegschaal vindt het namelijk lastig zich aan iemand te binden, terwijl de Maagd hier juist totaal geen problemen mee heeft. Ook is de Maagd altijd bezig met zichzelf verbeteren, terwijl de Weegschaal blij is met wie hij of zij is. Op de lange termijn zal dit dus helaas toch geen match zijn.

Beeld: friends