Lifestyle

Oei! Dit zijn de ergste blauwtjes die jullie ooit hebben gelopen

Redactie

Oei! Je bent afgewezen door je crush. Shit happens. Ondanks dat een afwijzing altijd moeilijk is, zit er toch een verschil tussen een aardige afwijzing, of een koude, pijnlijke afwijzing. Je hoopt natuurlijk niet dat je in de laatste categorie terecht komt. Hier lees je over de pijnlijkste afwijzingen die je ooit kan meemaken.

Bruiloft

“Ik was dronken op een bruiloft met een vriendin aan het praten over een leuke jongen. Na de bruiloft gingen we nog even naar een cafeetje, en ik zie die jongen daar dus zitten. Ik loop op hem af en maak een praatje, wat voor mijn gevoel goed ging. Opeens zegt hij dat hij moest gaan dus ik zeg netjes ‘fijne avond’. Komt mijn vriendin naar mij toe en zegt: “Joh, mis je nu de hints? Hij zei tegen mij dat hij op je wacht.” Dus ik naar buiten, ren achter hem aan en roep zijn naam. Maar hij bleek dus geen hints te hebben gegeven en mijn vriendin had gelogen.” 

Just friends

“Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik (dacht ik) een vriendje. We appten iedere dag maar langzaam werd het steeds minder, totdat we elkaar helemaal niet meer spraken. Plots zag ik op Instagram dat hij en zijn ex allebei precies dezelfde foto hadden geplaatst. Ze hielden elkaars hand vast en de caption was: ‘Forever.’ Toen ik hem appte zei hij dat hij dacht dat we gewoon vrienden waren. Nou, als het aan mij ligt zeg je tegen je vrienden niet continu dat je wilt zoenen!” 

Aansteker vergeten

“Een jongen die ik ontmoet had op Tinder, kwam bij me langs om 01:00 uur ‘s nachts. We hebben geen seks gehad, just kissing. Hij was zijn aansteker vergeten, dus ik appte hem de volgende dag met een berichtje of hij de aansteker kwam ophalen. Hij reageerde: “Gelukkig heb ik zo een nieuwe (met een knipoog),” en daarna skipte hij mij. Hij volgt me nog wel op Instagram.” 

In shock

“Op mijn gsm (lange tijd geleden) een MSN-berichtje verstuurd en hem gezegd dat ik hem miste, uiteindelijk heb ik hem verteld dat ik verliefd op hem was. Toen antwoordde hij niet meer. Ik was de hele dag op school super zenuwachtig, depri over waarom hij niet had geantwoord. Na het laatste uur stapte ik op hem af en vroeg hem waarom hij niet antwoordde. Hij zei dat hij een eindje was gaan fietsen omdat het nogal een schok voor hem was. Ik vroeg hem om duidelijkheid. Hij antwoordde niet en ging verder. Toen wist ik het wel, hoor. Dit ging hem niet worden.” 

Hij had een ander

“Ik was een jaar of 15 en op het schoolplein viel het mijn vriendinnen op dat er een knappe jongen (toen vond ik het oud, van een jaar of 19) de hele tijd naar mij stond te kijken. Dus ach, ik een beetje terugkijken, hij lachen, gebaren maken etc. Als ik hem tegen kwam in de school ook lief lachen en hallo zeggen. Het weekend erop was ik uit, en ik wist dat hij daar ook was dus ik had zoiets van “hee, spannnnend. Dus weer om elkaar gedraaid, na een uurtje wenkt hij me dat ik mee moet komen, dus ik loop die kant op en toen begon hij met één of andere chick te zoenen. Wat een sukkel, gelukkig was ik toch niet echt verliefd.” 

Gecatfished

“Ik had een date met een jongen en daarna ontving ik een appje van hem. Hij zei dat ik hem had gecatfished. Ik zou namelijk een stuk dikker in het echt zijn dan op mijn foto’s. Het was heel pijnlijk om te horen. Ik ben nu een stuk sterker dan toen en ik heb een partner gevonden die mij helemaal geweldig vindt. Waarschijnlijk is die jongen nog steeds alleen en erg ongelukkig.”