Lifestyle

Careful, met deze sterrenbeelden heb je het snelst ruzie

De één heeft de neiging om zich altijd te bemoeien met conflicten, terwijl de ander er zo ver mogelijk vandaan blijft. Wat blijkt? Ook hier heeft jou sterrenbeeld invloed op. Check hieronder of jij snel ruzie zoekt/maakt!

Deze sterrenbeelden hebben het snelst ruzie

Benieuwd? Wij ook, want hier zijn de sterrenbeelden die het snelst ruzie hebben.

Leeuw

Misschien had je deze wel zien aankomen, maar een Leeuw belandt snel in een ruzie. Wrong place, wrong time? Dit sterrenbeeld houdt wel van sensatie en drama. Als iemand jou mentaal kwetst, laat je dit zeker niet zomaar gaan. Je zal soms je grenzen opzoeken en de drama aangaan. De Leeuw liever te vriend houden? Zeg sorry!

Stier

De stier is koppig, for sure! Maar een conflict opzoeken doet hij of zij niet zo snel. Onthoud wel; een Stier is koppig en wil graag zijn gelijk krijgen. Ben je het ergens niet over eens? Bereid je voor op een discussie. Een lange heftige discussie. Een stier stopt niet voordat hij/zij gelijk krijgt.

Schorpioen

Ruzie met een Schorpioen? Dit kan van kwaad tot erger gaan. Wanneer dit sterrenbeeld zich persoonlijk aangevallen voelt, doet hij/zij er alles aan om zichzelf te redden. Een Schorpioen neemt geen blad voor de mond en weet hoe hij/zij jou moet raken. 

Tweelingen

Hoe een Tweeling is in een bepaalde situatie, dat weet je nooit. Ze zijn onvoorspelbaar. Het ene moment zijn ze blij, het andere moment super chagrijnig. Als een Tweeling even een stapje terug doet, laat dit sterrenbeeld dan vooral even met rust. 

Kreeft

De Kreeft is een gevoelig sterrenbeeld. Hij of zij switcht snel van emoties. Ook hebben ze een heel goed geheugen. Iets wat hun nu kwetst, onthouden ze over een aantal jaar nog.