Astrologie

Dit houdt de volle maan van morgen voor jouw sterrenbeeld in

volle-maan-9-oktober

Morgen is er weer een Volle Maan! En niet zomaar een Volle Maan, dit is een Sneeuwmaan. De Sneeuwmaan krijgt zijn naam door de korte dagen en koude temperaturen terwijl deze Volle Maan er is. Een Volle Maan heeft niet alleen invloed op hoe je slaapt, maar ook op jouw sterrenbeeld. Wat betekent deze Volle Sneeuwmaan voor jou?

Ram | 21 maart – 19 april

Jij hebt de laatste tijd ergens hard aan gewerkt, Ram. Misschien was dit voor jou persoonlijk, maar het kan ook zijn dat dit voor jouw gemeenschap was. De Volle Maan nodigt jou uit om dit werk eindelijk te laten zien en de credits te krijgen die je verdient!

Stier | 20 april – 20 mei

Stier, afgelopen maand ben jij veel bezig geweest met je carrière. Dit stond ook al in je weekhoroscoop. Maar vanaf 16 februari zullen je persoonlijke relaties jouw prioriteit krijgen. Je zal wat meer tijd met je familie en geliefden gaan besteden.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De laatste tijd heb jij je ergens in verdiept, of dit nu voor persoonlijke doeleinden of voor je werk/school was. Nu is het tijd om jouw kennis hierover te laten zien! En je zal ervoor beloond worden, Tweelingen.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeft, jij moet in deze periode even je financiën in de gaten houden. Je zult zien dat je harde werken en inspanning beloond wordt!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

De afgelopen periode ben jij superdruk geweest, Leeuw. Nu is het tijd om even lekker voor jezelf te zorgen! Stel je eigen behoeften voorop en neem de rust die je verdient.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Take it easy, we weten dat jij altijd van alles tegelijk wilt doen, maar deze dag moet jij even de rust nemen. Je hebt de laatste tijd veel op je vork genomen en nu is het tijd om te ontspannen, Maagd!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschaal, het is tijd voor jou om je creatieve ideeën met de wereld te delen! Je hebt er wellicht al een tijdje over nagedacht en nu is het eindelijk zo ver! Laat de wereld genieten van wat jij hebt bedacht.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De laatste tijd heb jij ergens hard aan gewerkt. Het is nu tijd om dit aan de wereld te laten zien. Jouw harde werken zal beloond worden, Schorpioen!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutter, jij hebt de laatste tijd iets veel onderzocht, en nu zal wat jij al dacht eindelijk bevestigd worden. Deel deze bevinding met anderen!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Het is nu tijd om jouw persoonlijke grenzen aan te geven. Jij bent de afgelopen tijd veel bezig geweest met anderen voorop stellen, maar nu is het tijd om jezelf op één te zetten. De Sneeuwmaan gaat je hierbij helpen, Steenbok!

Waterman | 20 januari – 18 februari

Waterman, afgelopen tijd stond voor jou in het teken van je unieke, onafhankelijke zelf zijn. Nu is het tijd om je meer te focussen op romantische relaties. Probeer de balans te vinden tussen de tijd die je aan jezelf besteedt en de tijd die je aan je partner besteedt!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Voor jou is het belangrijk de balans te vinden tussen de eenzaamheid die jij misschien wel eens ervaart, en de drang om altijd productief bezig te zijn. Besteed genoeg tijd aan jezelf en aan jouw geluk, maar kom ondertussen wel je afspraken na, Vissen.