Lifestyle

Deze sterrenbeelden zijn absoluut het meest grappig

Roos-Sanne

Iedereen heeft een andere betekenis van humor. De één houdt van afgezaagde grappen, terwijl de ander juist om zelfspot het hardst moet lachen. Ondanks dat humor zo’n breed begrip is, zijn mensen het vaak wel eens over wat wel en niet grappig is. Het kan te maken hebben met je sterrenbeeld hoeveel mensen je grappig vinden. Deze 4 sterrenbeelden zijn in ieder geval het grappigst!

Dit zijn de aller grappigste sterrenbeelden

Ja, ook hoe grappig je bent ligt aan je sterrenbeeld! Deze 4 sterrenbeelden zijn de grappigste van allemaal.

Boogschutter

Boogschutter is een positief, vrolijk sterrenbeeld en heeft daarom leuke humor. Duistere humor zul je niet zo snel van ze horen, ze maken juist altijd positieve grapjes. Daarom is het ook zo moeilijk om een hekel te hebben aan die lieve Boogschutter!  

Tweelingen

Tweelingen kan twee dingen heel goed: zelfspot en grapjes op het perfecte moment timen. Ze weten altijd de beste grapjes op de perfecte momenten te maken en zijn dus een master in zelfspot. Tweelingen praat vaak aan één stuk door, dus het is nooit saai met hun! Ze vallen tijdens het daten vaak ook goed in de smaak 😉

Weegschaal

Weegschaal is natuurlijk een heel sociaal en lief sterrenbeeld. Het is daarom dus ook niet gek dat zij er altijd alles aan zullen doen om iemand op te vrolijken. En met een vleugje sarcasme zijn ze daar altijd heel goed in!

Schorpioen

De humor van een Schorpioen kan een beetje controversieel zijn. Ze zitten vaak net een beetje aan de duistere kant en dat vindt niet iedereen altijd grappig. Toch bedoelen ze het altijd goed en gaan ze niet vaak over de grens!