Lifestyle

Deze sterrenbeelden hebben het meeste succes op Tinder

Zit jij op Tinder, maar heb je nog niet echt geluk gehad met je matches? Dat ligt niet aan jou, maar aan je sterrenbeeld! Tinder heeft onderzocht welke sterrenbeelden het meest succesvol zijn en welke juist niet. Heb jij een beetje geluk?

Aha: het komt gewoon door je sterrenbeeld dat je geen matches hebt op Tinder

Ja, het kan echt zijn dat je minder matches hebt door je sterrenbeeld. Je sterrenbeeld zegt namelijk iets over hoe jij Tindert! 

Onderzoek

Onderzoekers hebben gekeken naar welke sterrenbeelden de meeste matches kregen op Tinder. Ze hebben aan 4106 mensen gevraagd om 1000 keer te swipen. Daar zijn deze resultaten uitgekomen:

 

1. Tweelingen: 84%

2. Waterman: 79%

3. Kreeft: 74%

4. Leeuw: 70%

5. Vissen: 65%

6. Stier: 61%

7. Ram: 58%

8. Weegschaal: 56%

9. Maagd: 52%

10. Boogschutter: 48%

11. Schorpioen: 44%

12. Steenbok: 41%

 

Populairste sterrenbeelden

De Tweelingen is dus het meest populaire sterrenbeeld. Dit is misschien niet verbazend, omdat de Tweelingen echt bekend staat om zijn sociale uitstraling en het gemak waarmee een Tweelingen een gesprek aangaat. Deze eigenschappen kun je in een Tinderbio goed terugzien!

Daarnaast doet de Waterman het ook erg goed. Zij zijn vaak excentriek en outgoing, wat je goed op hun foto’s terug kan zien. 

Op de derde plek staat de geliefde Kreeft. 74% matches, well done Kreeft! Kreeften trekken nou eenmaal makkelijk mensen en relaties aan. Ze zijn lief en stralen dit ook heel erg uit. Logisch dat ze zoveel matches krijgen!

Minst populaire sterrenbeelden

De Boogschutter staat op de 10e plek in de lijst. Ondanks de Boogschutter heel outgoing en sociaal is kan dit mensen ook afschrikken. Ook kan dit ervoor zorgen dat mensen de echte bedoelingen van een Boogschutter in twijfel trekken: zijn ze wel echt opzoek naar een relatie, of meer naar een avontuurtje?

Op nummer 11 staat de Schorpioen. De Schorpioen is heel outspoken en kan een beetje intens overkomen. Hierdoor kan het zijn dat sommige mensen toch niet besluiten te swipen.

En als laatste, de Steenbok. Een Steenbok is over het algemeen wat serieuzer en meer gefocust op zijn/haar carrière. Hierdoor kan de Steenbok wat ongeïnteresseerd overkomen, terwijl dit helemaal niet de bedoeling is! Misschien die Steenbok toch maar een kans geven?   

Heb jij nou geen moeite met het vinden van matches, maar wel met het hebben van een leuke date? Lees dan onze tips over hoe je een gezellige – en veilige – Tinderdate kan hebben!