Beauty

Yes! Met deze tips lijken jouw lippen veel voller

Roos-Sanne

Some people are just born lucky met mooie, volle lippen. Anderen niet, maar hadden dit wel graag gewild. No worries, met deze tips kan jij de plump look makkelijk bereiken! 

6 tips om je lippen voller te laten lijken

Volle lippen zijn al een tijdje een nieuwe beauty standard. De één gaat voor de Kylie Jenner look, terwijl de ander juist wat meer de natural plump look wil. Fear no more, want met deze tips kun je jouw lippen zo vol laten lijken als je zelf wilt! 

Scrubben

Wist je dat je door je lippen te scrubben een vollere look kan krijgen? Je kan hiervoor een lipscrub bij de winkel halen, maar je kan er ook zelf één maken met suiker en honing, of suiker, kokosolie en kaneel! Het is supermakkelijk, maar maakt echt een verschil! 

Contouren

Naast je jukbeenderen en neus kan je ook je lippen contouren. Hoewel je je jukbeenderen en neus contourt om het kleiner en slanker te laten lijken, contour je je lippen juist om ze groter te laten lijken! Je doet dit door een dun lijntje contour rond de natuurlijke vorm van je lippen te zetten en dit naar binnen te blenden. Zet het lijntje ongeveer 1 mm van je eigen liplijn, anders kan het lijken alsof je een snor hebt. Dat wil je ook niet, natuurlijk! 

Lipliner

Met een lipliner kun je je lippen nét iets overlijnen waardoor ze groter lijken. Kies hiervoor een kleur die nét iets donkerder is dan je eigen lipkleur, maar ongeveer dezelfde kleur als je lippenstift. Zorg ook dat je lipliner scherp is, hierdoor kun je preciezer werken. Een tip hiervoor is om hem voor het slijpen even in de koelkast te leggen. 

Kleur lippenstift

Kies een kleur lippenstift die jou mooi staat. Één tip: donker laat je lippen vaak kleiner lijken! Als je een mooie nude lipkleur hebt is dit dus eigenlijk perfect!  

Lichter in het midden

Iets wat ook heel goed helpt is om kleurverschil in je lippen te maken. Dit doe je door je lippen te omlijnen en deels in te vullen met een iets donkerder potlood, en een lichtere kleur in het midden van je lippen aan te brengen. Je kan het nog wat beter blenden door een kwastje te gebruiken, zo voorkom je dat je een donkere streep om je lippen heen krijgt!

Lipgloss

Door een gloss te gebruiken kan je je lippen ook wat voller te laten lijken. Pas dan wel op met het overlijnen, want door een gloss ga je dit wel beter zien! Je kan ook kiezen voor een lipplumper. Dit is een soort lipgloss die op je lippen gaat tintelen en je lippen tijdelijk voller maakt! Vaak blijft dit resultaat alleen niet heel lang, dus moet je het wat vaker opnieuw aanbrengen.