Beauty

Wil jij vollere lippen? Met deze 7 tips krijg jij de Kylie Jenner-look

Dikke, vollere lippen zien er natuurlijk heel mooi uit. De laatste tijd zijn ze ook erg gewild. Veel meiden willen de mond van Angelina Jolie of Kylie Jenner. Maar niet iedereen is er mee geboren. Wat je eraan kan doen? Volume creëren met make-up of andere handigheidjes? Een bezoekje aan de dokter is in ieder geval niet nodig. Lees snel verder, want wij vertellen je hoe je vollere lippen krijgt.

Met deze handige tips krijg jij vollere lippen 

1. Gebruik een lipliner

Een veel gekozen favoriet voor vollere lippen is het lippotlood. Gebruik een donkerdere kleur dan jouw lippenstift voor de randen van je lippen. Teken desnoods een beetje boven of onder je lippen. Faken kan! Vul daarna je lippen in met dezelfde kleur als je lipliner.

2. Lipscrub 

Een goede scrub verwijderd de dode huidcellen en zorgt ervoor dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierna zijn jouw lippen hoogstwaarschijnlijk voller dan ervoor. En dat allemaal verkrijgbaar in een klein potje!

3. Nude lippenstift

Felle kleuren zorgen voor aandacht en laten zien dat je juist dunne lippen hebt. Met een nude lippenstift is dit een ander verhaal. Een huidkleurige lippenstift doet jouw lippen veel beter uitkomen en zorgt dus voor vollere lippen. Roze kleuren zijn ook welkom.

Vollere lippen

4. Zorg voor glans

Gebruik als topping een beetje lipgloss in het midden van je lippen. Je kan eventueel ook vaseline proberen. Daarnaast kan je ook wat highlighter doen op je bovenste lippen. Probeer precies bij je cupidoboog dit aan te brengen.

5. Verzorg je lippen

Hydrateer je lippen goed en vergeet niet je lippen te beschermen tegen de zon. Bij je lippen zorgt huidveroudering er namelijk voor dat ze dunner worden.

6. Leg de focus op je ogen

Ben je niet zeker over je lippen? Je kan de focus natuurlijk ook leggen op jouw ogen in plaats van je mond. Probeer bijvoorbeeld een smokey-eye of een andere felle oogschaduw. 

7. Concealer

Wil je de nadruk wel leggen op je lippen? Plaats dan een beetje concealer rondom je lippen. Smeer een beetje boven en onder je lipliner. Wedden dat je nu vollere lippen hebt?

8. Lip 'plumping' producten

Er bestaan ook speciale producten die zorgen voor vollere lippen. Alles met het woordje 'plumping' creëren dit effect. Zo bestaan er talloze plumping lipglosjes, balsems en zelfs een 'zuignap' die voor dat volle effect zorgen.

9. IJsklontjes

Door een ijs op je lippen te drukken, worden je bloedvaten tijdelijk wat opgezwollen en roder. Masseer je lippen twee minuten lang met een ijsklontje en je ziet meteen resultaat.

10. Pepermuntolie 

Pepermuntolie is een wondermiddel als het gaat om het creëren van vollere lippen. Pepermunt irriteert je lippen namelijk op een veilige en subtiele manier, waardoor ze ietsje voller worden zonder volledig op te zwellen.

Wil je altijd al weten welk haarproduct Kylie en Kim dragen? Lees 't hier

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved