Films & Series

Yes! De nieuwe Costa!-film is vanaf dit moment te zien in de bios

Costa!-fans opgelet: de langverwachte nieuwe Costa!! film komt bijna uit! De film zou eigenlijk begin dit jaar al in première gaan, maar door de lockdown is dit uitgesteld. Nu is de nieuwe datum bekendgemaakt. Op 28 april is de film eindelijk te zien in de bioscoop!

Nieuwe Costa! film vanaf 28 april in de bioscoop

Yes yes yes! De nieuwe Costa! film is bijna te zien in de bioscoop.

Costa!!

Het is al langer bekend dat er een tweede film zou komen, maar nooit was bekend wanneer. Nu dus eindelijk wel! Het tweede deel van de populaire film Costa! is geen vervolg op het eerste deel. Het verhaal speelt zich 20 jaar later af op dezelfde locatie. De hoofdrolspeelster uit de eerste film, Katja Schuurman, speelt ook weer in de nieuwe film! Deze keer komt ze terug als moeder. Haar dochter wordt gespeeld door Abbey Hoes. Andere BN’ers die voorkomen in deze film zijn Roeland Fernhout, Soy Kroon, Oscar Aerts, Tina de Bruin en Stephanie van Eer. 

Costa! was in 2001 een echte doorbraak in de Nederlandse filmgeschiedenis. Nog nooit had een film zóveel jonge kijkers als deze. Zo’n 700.000 mensen zijn naar de film geweest. De knappe Daan Schuurmans en Katja Schuurman trokken veel bezoekers ;).