News

Wow, wat een verschil: Becky Holt liet voor een dag al haar tattoos verwijderen

Mensen met tattoos krijgen vaak heel veel negatieve vooroordelen voorgeschoteld, niet echt leuk. En dat merkte de Britse Becky Holt ook. Daarom heeft zij voor een dag haar tattoo’s laten verwijderen, en wat bleek? Zij kreeg opeens hele  andere reacties van mensen…

Becky Holt liet voor één dag al haar tattoos verwijderen

De Britse Becky Holt heeft haar lichaam voor een groot deel bedekt met tatoeages en wij vinden dit haar echt super tof staan, maar helaas zijn er ook mensen bij die haar negeren als zij haar op straat tegen komen, of hun wenkbrauwen fronsen. En dat allemaal omdat zij tatoeages heeft. Dat is niet oké, en daarom besloot Becky mee te doen aan het sociale experiment In Your Face. Hierin worden mensen die getatoeëerd zijn compleet bedekt met make-up door visagisten. Waardoor zij er logischerwijs helemaal anders uit ziet. Maar wat zouden de mensen op straat van haar nieuwe look vinden, en zouden ze nu niet hun wenkbrauwen op trekken?   

View post on Instagram
 

Becky kreeg een totaal andere reactie nadat haar tattoo’s waren bedekt

Voordat Becky haar tattoo’s liet bedekken met make-up ging zij nog een keer de straat op, en terwijl zij dit deed negeerde iedereen haar vooral bewust. Maar nadat haar tattoo’s waren bedekt reageerden de meeste mensen opeens compleet anders. Zo stopten zij om een praatje met Becky te kunnen maken en trokken zij hun wenkbrauwen niet meer omhoog. Wij vinden het heel kwalijk dat mensen zo anders reageren als je tatoeages hebt. En mocht jij nou ook zo iemand zijn die mensen veroordeeld om hun tatoeages of om kledingstyle? Stop hier dan vooral mee, want als iemand het bij jou zou doen, zou je het ook allesbehalve leuk vinden en je weet wat ze zeggen hè: girls support girls.

Watch on YouTube