News

Yehes, deze BN’ers zijn allemaal te zien in de Valentijnsspecial van First Dates

De ongemakkelijkheid begint al bij de bar en blijft de hele aflevering eigenlijk wel een groot deel van de date, want dat schatkistje verdelen kan nooit echt normaal gaan en het gesprek of ze elkaar nog een keer willen zien is ook niet echt comfortabel. We hebben het dan natuurlijk over First Dates, en door die ongemakkelijkheid vinden wij het heerlijk om naar te kijken! Heb jij dat nou ook? Dan hebben wij goed nieuws voor je: deze bekende Nederlanders doen namelijk mee aan de Valentijnsspecial van First Dates, en dat moet je echt zien.  

Deze bekende Nederlanders doen mee aan de Valentijnsspecial van First dates

Nog geen plannen tijdens Valentijnsdag? Maak je dan vooral niet druk, want dan kun je altijd nog met je lover naar de Valentijnsspecial van First Dates kijken. Pak er chippies, chocolade en een kleedje bij en ga er even goed voor zitten, want wij weten zeker dat dit lachen wordt. Zo komen er tijdens de Valentijnsspecial namelijk heel wat BN’ers voorbij, zoals Bastiaan van Schaik, Zarayda Groenhart en ook de enige echte Shirley Cramer die we natuurlijk kunnen kennen van Temptation Island VIPS. Maar ook van haar Ex On The Beach-avontuur, waarbij zij voor Robin uit het water kwam. Zou het Shirley nu dan  wel lukken om ware liefde te kunnen vinden?  

Waar is Shirley naar op zoek? 

Zal Shirley tijdens de First Dates Valentijnsspecial weer op zoek gaan naar een type jongen die een beetje hetzelfde is als haar exen? Of gaat Shirley op dit moment voor iets heel anders? Daarover vertelt ze dat ze (of course) op zoek is naar een stoere bad boy met goede intenties. Maar of die ook voor haar het First Dates restaurant in zal stappen dat is nog even de vraag…. Kun jij ook niet wachten om hier achter te komen? Check de Valentijnsspecial van First Dates dan op 14 februari om 19.25 uur! 

View post on Instagram
 

Must reads 👀