News

Proberen maar: je kunt nu een Harry Potter high tea doen in Eindhoven

Heb jij de films van Harry Potter ook al zo’n honderd keer gezien en kijk jij ze tijdens een vrij avondje op de bank het liefst allemaal nog een keer? Dan hebben wij te maken met een echte Zweinstein-fan en dan hebben we ook nog eens goed nieuws voor je: je kunt vanaf nu namelijk een magische high tea doen met je vriendinnen in een echte Harry Potter-wereld!

Je kunt nu een Harry Potter high tea nu doen in Eindhoven

De Harry Potter high tea in Eindhoven is volledig geïnspireerd op de verhalen van J.K. Rowling over Harry Potter, dus bereid je maar voor op het feit dat het geen normaal kopje thee wordt. Nee, dit wordt misschien wel de meest magische ervaring van je leven, Zweinstein-fans. Van de hapjes, de bijzondere drankjes en zelfs de aankleding van het restaurant; je komt in een volledige Harry Potter wereld terecht! 

 

View post on Instagram
 

Wees er snel bij 

Ook enthousiast geworden van de Harry Potter high tea? Dan moet je er wel snel bij zijn, want alle plekjes van de high tea zijn op dit moment al gereserveerd, maar de website van het restaurant heeft laten weten dat zij erg druk zijn met het organiseren van extra momenten in april tot en met augustus. Dus houd de website goed in de gaten en zo snel je weer kunt reserveren, houden we jullie op de hoogte meiden. Trommel alvast je vriendinnen op en hierbij alvast een voorproefje wat je te wachten staat tijdens een echte Harry Potter high tea… 

 

View post on Instagram
 

View post on Instagram