Beauty

Deze hairstyles wil jij deze lente sowieso uitproberen

Nog maar anderhalve maand en we zitten alweer in de lente! Een nieuw seizoen roept natuurlijk ook om nieuwe trends. Wij gaan je helpen om de lente stijlvol in te gaan! Deze hairstyles moet je deze lente uitproberen. 

De lente hairstyles van dit jaar

Ik kan je alvast vertellen, wij zijn obsessed!

1. Haarband

We beginnen simpel. Gewoon een haarband in, en klaar! Het is super easy en ziet er heel leuk uit. Wat wil je nog meer?

2. Claw clip

De trend waarbij je je haar vastzet met een grote klip gaat al een tijdje rond en in de lente zal deze ook zeker nog blijven! Heb jij deze al geprobeerd? 

3. Spikey bun

Dit geeft echt een 90’s vibe, and we’re here for it! Het is supermakkelijk te maken en geeft ons echt een throwback naar vroeger. Plus, heel veel van onze favoriete celebrities zoals Bella Hadid zijn er al mee gespot!

4. Pig tails

We snappen dat niet iedereen hier fan van is. Het brengt ons een beetje terug naar onze kindertijd. Wij vinden het in ieder geval wel super cute! 

5. Half up bun

Dit is echt een superleuke en easy haarstijl! Je hebt hem binnen een paar seconden gemaakt en het ziet er heel erg cute uit! 

6. Barbiestaart

De barbiestaart lijkt op een normale staart, maar met een hele mooie twist eraan. Je wikkelt namelijk een lok van je eigen haar om het elastiek heen, waardoor het lijkt alsof jouw haar het elastiek is. Het is nét dat kleine beetje spice dat wordt toegevoegd aan een simpele staart. 

7. Een pony met een knot

Oké, even eerlijk, we hebben allemaal wel eens lopen zwijmelen over een celeb die bangs had geknipt en een knot erbij had? En terecht, want het is echt supermooi! Zeker een haarstijl die je komende lente eens moet proberen als je (curtain) bangs hebt! 

8. Gevlochten front pieces

Je voorlokjes gevlochten en de rest van je haar los of half up. Ja. Do we need to say anything else?

9. High braid

Last but not least, de hoge vlecht! Het is eigenlijk een hoge staart waar je een vlecht in maakt. Supermakkelijk dus! En kijk eens hoe leuk het is…