Food

OMG, yes: de McDonald’s Chicken Big Mac is straks ook in Nederland te verkrijgen

Ken je dat? Je rijdt langs zo’n grote gele ‘M’ en het water loopt je meteen al in de mond bij de gedachte van een Big Mac, waardoor het een gevecht met jezelf is of je die afslag richting de Mac drive nou neemt of niet. Heb jij dat ook? Dan hebben wij goed nieuws voor je: McDonald’s komt namelijk met een nieuwe enorme Chicken Big Mac die je echt moet proberen!

McDonald’s Chicken Big Mac straks ook in Nederland te krijgen

Iedereen houdt wel van een lekkere Big Mac en op verzoek van heel veel klanten komt er nu dan ook een nieuwe Big Mac burger op het menu, namelijk een versie met kip. Ook wel de Chicken Big Mac genoemd! De burger was al verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar nu is dus ook eindelijk Nederland aan de beurt. En lang hoeven we  ook niet meer op de burger wachten, sterker nog; het zou kunnen zijn dat hij bij jouw McDonald’s volgende maand al op het menu staat, want vanaf 15 maart is de burger in Nederland te vinden. Dat wordt dus een Mac-sessie met je besties, right?

Er keren ook andere producten terug in Nederland 

Maar de Chicken Big Mac is niet het enige product dat straks weer op het menu zal gaan staan. De Double Big Mac, Mozzarella dippers en sommige McFlurry’s komen ook terug, en één daarvan is dan ook de Galaxy Chocolate. Oh my gosh, dat is echt mega goed nieuws, want wat hebben wij die McFlurry gemist zeg! Mocht je de Galaxy Chocolate McFlurry nou nog niet hebben geprobeerd? Doe dan eens gek en ga er gewoon voor tijdens de volgende Mac-sessie, want wedden dat hij heel erg in de smaak zal vallen?

Must reads 👀