Films & Series

Kijken (of niet?): deze documentaire gaat over vrouwen die hun vriend borstvoeden

Zitten jullie op de bank wil je vriend opeens borstvoeding, dan zul je ook gek op kijken en je afvragen wat hij nou eigenlijk aan het doen is… Maar wist je eigenlijk al dat dit voor sommige stellen heel erg normaal is, in de Videoland documentaire Breastfeeding My Boyfriend doen deze stellen namelijk hun verhaal en dat is best schokkend! 

Deze documentaire gaat over vrouwen die hun vriend borstvoeding geven

De nieuwe Videoland documentaire Breastfeeding My Boyfriend is echt het kijken waard, en laat heel weinig aan de verbeelding over. In de documentaire delen meerdere stellen hun verhaal en zo ook Lana en Shawn uit Spanje. Shawn vond Lana tijdens haar zwangerschap heel erg opwindend en ondanks dat zij nu twee kinderen hebben gekregen, konden zij niet stoppen met denken aan borstvoeding. Lana voelde namelijk onvoorwaardelijke liefde tijdens de zwangerschap en in plaats van een derde kindje zit Shawn nu aan de borst van Lana… Tja, ook een goede oplossing, right?

Een ander stel verlangt naar moedermelk

Ook Tip en Button zijn te zien in de nieuwe Videoland-documentaire, en Button geeft om een hele andere reden moedermelk aan haar boyfriend. Tip verlangt namelijk heel erg naar de moedermelk van zijn vriendin en drinkt hier dan ook vier tot vijf keer per dag uit. Maar toen het stel merkte dat zij niet de enige waren met deze fetish, begonnen zij met het plaatsen van video’s over dit fenomeen en met succes, want hun eerste video is al 300.000 keer bekeken… Ook een manier om views te halen! Dn ondanks dat de stellen in de documentaire het taboe willen doorbreken en willen laten zien dat het hartstikke normaal is om je vriend borstvoeding te geven, vinden wij dit toch wel heel erg ver gaan… Maar goed, een vermaak om naar te kijken is het wel!

View post on Instagram
 

Must reads 👀