News

OMG: dit koppel gaat dus misschien weer meedoen met Temptation Island

Temptation Island kan je relatie maken of breken, en dat breken komt toch echt het vaakste voor. Je zou dus denken dat als je een keer aan het programma als verleider hebt meegedaan, je er daarna toch echt liever ver vandaan blijft. Maar niks is minder waar, want dit echte Temptation-koppel gaat zich misschien weer aan het programma wagen… 

Dit koppel gaat misschien weer meedoen met Temptation Island

Het Temptation-koppel waar we het natuurlijk over hebben zijn Evie en Mike, zij deden in het seizoen van Sonny aka mister purpoos beiden mee als singles en tussen hen is na het programma echt een vonkje over geslagen. De twee hebben nu al ruim één jaar een relatie en nu denken zij er over na om dit twee weken lang op de proef te stellen op de plek waar het voor hun allemaal begon… Is dat nou wel zo slim?  

Waarom gaat dit koppel mee doen? 

Maar waarom dit koppel mee wil doen, terwijl zij beide maar al te goed weten hoe erg Temptation Island je relatie kan verpesten, dat is voor ons echt een vraag. Maar tijdens een Macdate met Nick Eshuis legt Mike dit maar al te goed uit: “Ik zou wel benieuwd zijn hoe we het doen als we allebei apart van elkaar zitten. Wij zijn niet jaloers op elkaar. Ik vind het gewoon niet erg als er een gozer naar Evie kijkt, dat vind ik prima.” Mmhm, wij zijn heel erg benieuwd of we Evie en Mike aankomend seizoen als koppel zullen zien in een nieuw seizoen van Temptation Island en wij kunnen echt niet wachten om erachter te komen hoe twee ex-singles zo’n seizoen zullen ervaren. Want wordt het voor hun dan juist makkelijker, omdat zij weten hoe Temptation in elkaar zit? Of zullen zij met dezelfde struggles als de koppels zitten, en neemt jaloezie toch echt de overhand? Wie zal het zeggen? We will keep you updated girls!