News

OMG: komt Imke dit jaar weer terug bij Ex On The Beach?

Imke was één van de meest spraakmakende deelnemers van het afgelopen seizoen van EOTB. Veel fans hebben haar relatie love/hate met Dusty en haar kwartet met Dusty, Lesley en Keanu wel onthouden. Komt de ex-deelneemster nu weer terug in het volgende seizoen?

Ex-deelneemster Imke keert terug in nieuw seizoen EOTB

De oud deelneemster is gevraagd voor het nieuwe seizoen van Ex On The Beach! Zou ze dan toch weer terugkomen?

Haar ex

Eén van de originals die aan het volgende seizoen meedoet is Lars van Gijsel. Lars is de ex van Imke, met wie zij samen was terwijl het vorige seizoen op televisie kwam. Ze heeft de relatie beeïndigd, volgens Juice Channel omdat Lars alleen bij haar zou zijn voor de fame. De producenten van de populaire serie vonden het een goed idee om haar te vragen terug te keren in het volgende seizoen.

Haar antwoord

In een gesprek met Love Reality bevestigt Imke dat ze voor het nieuwe seizoen gevraagd is. Haar antwoord? Nee. Ze vertelt dat ze zelf net uit een relatie komt met de jongen waarmee ze verloofd was en dat ze druk bezig is met het afronden van haar studie. Genoeg reden om niet meer mee te doen, inderdaad! We gaan de beauty het komende seizoen dus niet terugzien. Jammer!