Beauty

TikTok says: als je deze drie beauty-producten mixt krijg jij jouw perfecte lipkleur

De zoektocht naar jouw perfecte lippenstift-kleur kan moeilijk zijn. De ene kleur is te licht, de andere te grauw, noem maar op. Volgens TikTok is het alleen helemaal niet zo moeilijk! Je hebt hem zelfs waarschijnlijk al gekocht…

Dit is dé perfecte lippenstift volgens TikTok

Met deze hack is het súper makkelijk om jouw perfecte nude lippenstift te vinden!

 

TikTok

TikTok staat natuurlijk sowieso wel een beetje bekend om de bizarre trends die rondgaan. De ene hack werkt heel goed terwijl de andere juist vreselijk is. Nu gaat er wel een hele bijzondere trend rond, namelijk hoe je zelf je perfecte lippenstift kan creëren.

Wenkbrauwpotlood, blush en lipgloss

Ja, dat is een gekke combinatie! Volgens TikTok is deze combinatie de perfecte lipkleur. Je wenkbrauwpotlood gebruik je – surprise – als een lipliner, de blush gebruik je als de echte lippenstift en de gloss spreekt voor zich. Het klinkt heel gek, maar iedereen die het heeft geprobeerd ziet er fabulous uit! De gloss is wel wat het afmaakt, omdat dit ervoor zorgt dat de lijn tussen het wenkbrauwpotlood en de blush een beetje vervaagt.

Veel vrouwen vinden het moeilijk om de juiste blush te vinden en om hem op de goede manier te gebruiken. Mocht deze hack daardoor niet voor jou werken, dan hebben wij tips voor jou om de beste blush te vinden!