Jij bent binnen no-time van je wallen af met deze TikTok-hack

Beauty door Kayleigh

Iedere ochtend die vreselijke zwarte kringen onder je ogen die je met man en macht weg probeert te werken met concealer, foundation en een beetje blush. Kortom wallen zijn zeker geen pretje... Maar gelukkig hebben wij ein-de-lijk een beauty-hack op TikTok gevonden voor de zwarte kringen onder jouw ogen, waardoor ze helemaal niet meer te zien zijn! 
 

Met deze beauty-hack zijn jouw wallen niet meer te zien

We hebben de afgelopen tijd al veel opgestoken van alle beauty-hacks op TikTok, maar we bleven steeds niks vinden over hoe je die vreselijke zwarte kringen onder je ogen kon laten verdwijnen en om nou iedere dag met wallen van hier tot Tokio naar je werk te gaan is niet echt een pretje. Geen stress, want gelukkig hoeft dat vanaf nu niet meer. Een TikTokker heeft namelijk de perfecte beauty-hack gevonden, waardoor jouw wallen niet meer te zien zijn en dit werkt echt perfect. In de video legt de Tiktokker dat deze nieuwe blush-hack voor wallen, geïnspireerd is op de make-up routine van Kylie Jenner en zo vertelt ze dan ook: "Ik ben altijd dol op de manier waarop Kylie's onderoog is ingesteld en ik hoor dat haar visagist een roze poeder gebruikt om deze look te kunnen maken." Nu we dat weten, beginnen we meteen met poederen!

Maar hoe werkt de hack nou eigenlijk? 

De Tiktokker heeft de hack al aan een kant van haar gezicht gedaan, waardoor je de overgang tussen haar concealer, haar blush en haar contour niet ziet, terwijl je dat wel nog aan de andere kant kunt zien. Om deze overgangen te kunnen laten verdwijnen doopt ze haar beautyblender in de blush en ook  in haar setting power. Vervolgens brengt ze de beautyblender aan op haar gezicht en is het resultaat meteen te zien, de make-up verloopt heel erg mooi over en de wallen zijn meteen verdwenen. Kortom dit moet je echt proberen en hoe makkelijk kan het zijn, right? 

@avonnasunshine What do you think? #makeuphack#lovegrows#makeup ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

 

 

Lees ook: 

All about the jizz: dit is wat je nog niet wist over het mannelijke goedje

 Science says: lachen om jezelf is eigenlijk helemaal niet zo erg