News

OMG: deze Euphoria-sterren schijnen ook te daten

Vanaf 8 maart komt HBO Max naar Nederland, en kunnen wij eindelijk Euphoria streamen! Om alvast in the mood te komen hebben wij een sappig feitje voor jou. Wist je namelijk dat nog twee sterren uit de hit-serie schijnen te daten?  

Deze twee Euphoria sterren schijnen met elkaar te daten

Ondanks dat Euphoria nu nog niet beschikbaar is in Nederland, zijn wij er al wel helemaal obsessed mee. De serie – waar onze eigen, Nederlandse Nikkie de Jager in zit! – is razend populair geworden op het internet. Wist je al dat er twee castleden van de populaire serie schijnen te daten?   

Hunter Schafer en Dominic Fike

We hebben het hier over de sterren Hunter Schafer en Dominic Fike. Zij spelen de rollen van Jules Vaughn en Elliot. Jules is de lover van hoofdpersoon Rue. Elliot is een nieuwe vriend van Rue. Fans online hadden al gezien dat hun chemie on screen er vanaf spat, en daar hadden ze gelijk in! De twee zijn namelijk hand in hand gespot toen ze een restaurant in West Hollywood verlieten. En dit was niet de eerste keer! De afgelopen twee weken zijn ze al vaker – hand in hand – gespot. Ook zou Hunter backstage aanwezig geweest zijn bij een concert van Dominic en zijn ze op dubbel date geweest met mede-sterren Jacob Eldori en Alexa Demi. Die avond zouden ze zelfs zoenend gespot zijn! Fans are going crazy, en dat begrijpen wij maar al te goed!   

Must reads 👀