Lifestyle

Dit zijn de 5 leukste spel-apps voor jou en vrienden!

Ganzenbord, Monopoly of 30 Seconds met de hele vriendengroep is hartstikke gezellig, maar de hele tijd zo’n bordspel meezeulen is ook weer zoveel werk. Daarnaast is het moeilijker om met z’n allen samen te zijn nu. Dus hebben wij voor jullie vijf spellen die jullie online kunnen spelen. Hilarische avond gegarandeerd!

Dit zijn de vijf leukste spel-apps voor jou en je vrienden!

De telefoon biedt je vaker een uitkomst, alles is te doen en te vinden op dat ding. Niks te doen? Bel je vrienden op en hou een online game-night! Deze vijf spelletjes zorgen ongetwijfeld voor een hilarische avond PLUS je kan het gratis downloaden. I mean, wat wil je nog meer?

Heads up!

Misschien heb je dit spel wel is voorbij zien komen bij Ellen Degeneres. Het lijkt super veel op 30 Seconds maar is nét weer iets anders. Zitten jullie bij elkaar? Dan is het supermakkelijk om te doen, maar doen jullie het via een onlineverbinding, zorg dan so-wie-so voor een steady verbinding (vermijd de smoesjes dat je ‘beeld vastliep’). Het spel gaat er dus om dat jij je telefoon bij je voorhoofd houdt en je moet dan via ja en nee vragen raden wie jij bent. Goed geraden? Dan knik je met je hoofd naar voren en gaat de app automatisch door! 

Would You Rather & Dilemma’s

Hoe leuk zijn die dilemma’s waar je écht goed over na moet denken? Deze app legt jou en je vrienden situaties voor, waarbij jullie uit twee keuzes moeten kiezen. Voorbeeldje: zou jij liever je zicht verliezen of je gehoor? Okay, nog eentje: heb jij liever dat jouw ouders je betrappen tijdens de daad of dat jij je ouders betrapt? De gekke dilemma’s zorgen dus écht voor jullie hilarische avondje en bijzondere discussies. 

Evil Apples vs. Humanity

Evil Appels is gebaseerd op het kaartspel Cards Against Humanity. Bij dit spel krijg je een kaart te zien met een onafgemaakte zin en het is dus de bedoeling dat je deze zin aanvult, maar je hebt alleen de keuze uit je eigen kaarten. En nee, natuurlijk zijn dit geen normale kaarten! Samen bepalen jullie de leukste kaart die is neergelegd, en zo wint een speler een punt. Té leuk om even met z’n allen te spelen! 

Truth or Dare

Geef maar toe, dit heb jij vaak gespeeld op de middelbare school. Maar je kan het nu nog steeds spelen want het is eigenlijk best wel leuk om te doen. Ken je dit spel niet? Dan heb je écht onder een steen geleefd. Maar goed, je kiest dus als speler een Truth-vraag of een Dare-vraag. Het zijn vaak beste pikante vragen of een hele rare opdracht, wat het dus juist zo leuk maakt!

Rummikub

Mocht je toch een lekker ouderwets spelletje willen doen, dan moet je Rummikub downloaden! Lekker oldschool en het werkt gewoon hetzelfde als het fysieke bordspel, dat ook iedereen wel kent.  

Bron: andC.tv