Love

Geef maar toe: zo zag jouw verkering er op de middelbare school ook uit

Oh, young love. Iedereen cringet van zijn gedrag op de middelbare school, maar toch is het een hele leuke tijd om op terug te kijken. En je verkering is iets waar we op de middelbare school allemaal mee bezig waren. Dit herkent iedereen!

Zo zag jouw verkering er ook uit op de middelbare school

Pov: het nieuwe schooljaar begint. Jij zit al naast je beste vriendin en hij komt binnenlopen. Je hebt nog nooit zo’n knappe jongen gezien en je bent op slag verliefd. “Dit wordt mijn nieuwe verkering”, denk je.

Elkaar niet spreken in de klas, maar eindeloos appen

Na elkaar te volgen op Instagram en Snapchat, beginnen jullie een beetje te kletsen online. In de klas en op school zeggen jullie niks tegen elkaar, maar dat is ook niet nodig. Want iedereen weet dat jullie op elkaar zijn. En dat appcontact wordt steeds gezelliger, yay!

LYSM

En natuurlijk typen jullie geen hele zinnen tijdens het appen. Dat is veel te veel werk! Nee, hoor. Gesprekken als “Hoi, Haai, Hgh?, Gmj?, Og, Mz” hebben jullie elke dag weer! Als het wat serieuzer wordt komen lysm, wjnmk en hvj er nog bij, maar zover zijn jullie nu nog niet.

“Zijn haar zat zo goed vandaag!”

En natuurlijk wordt elk gesprek wat je met jouw crush hebt, gescreenshot en in de groepsapp met jouw vriendinnen gestuurd. Zolang die niet op de hoogte zijn, is het allemaal niet gebeurd!

Zo subtiel mogelijk langs zijn pauzeplek lopen

’s Ochtends stijl jij je haar, trek jij je mooiste outfit aan en je nieuwe hakken. Samen met je vriendinnen loop je dan stiekem steeds langs de plek in de aula waar jouw crush altijd pauze houdt. Nu maar hopen dat hij je heeft gezien, anders ben je voor niets zo vroeg opgestaan. 

Elkaars vrienden

Als jij langsloopt hoor jij al zijn vrienden lachen en als hij langs jou en je vrienden loopt plagen jouw vrienden jou! Die vrienden hebben wel goede Cupido-skills: met feestjes zorgen zij er elke keer weer voor dat jullie naast elkaar zitten, of ergens alleen achter blijven. Subtiel hoor!

Valentijnsdag of kerstgala

Natuurlijk werd die echte vraag alleen gevraagd op een romantische dag. Hij vraagt jou via een roos op Valentijnsdag verkering of via een kerstkaart. Wel heel cute, en jij zegt natuurlijk ja!

Ik ben op jou

Dit zeiden we gewoon, vroeger: “Ik ben op Bas, maar ik durf hem niet te vragen.”

Briefjes doorgeven

Er kon ook op een andere manier verkering worden gevraagd, met een briefje! “Wil je verkering? Met drie opties: ‘ja’, ‘nee’ en ‘misschien’.”

Je lover in je status op WhatsApp of MSN 

Nu het officieel is, zet jij natuurlijk zijn naam in jouw status op MSN, Instagram en Whatsapp. En hij doet een slotje en een hartje voor jou. Couple goals!

Het uitmaken na twee weken

Toch vind jij na twee weken één van zijn vrienden toch iets leuker. Dus stuur je één van je vriendinnen er op af of stuur je hem een appje via WhatsApp. Sorry Bas…

 

Lees ook:

Dit is wat mannen echt vinden van queefing bij vrouwen

Wow: dit is dus het gemiddelde aantal bedpartners van mannen (en van vrouwen)