News

Aha, Expeditie Robinsons Dennis Weening vertelt wat er écht is gebeurd bij het Mars-verhaal

Eerder hadden we het al over alle juice bij Expedite Robinson, maar daar blijft het gelukkig niet bij! Het hele sappige Mars-verhaal bij Expeditie Robinson werd een tijdje geleden de wereld in geslingerd. Volgens Britt Dekker was er in één van de seizoenen een BN’er die in ruil voor een Mars een man zou hebben gepijpt. Of course ging deze hete thee binnen no time het hele internet over. Presentator Dennis Weening vertelt ons de details. Juicy!

Expeditie Robinsons’ Dennis Weening vertelt wat er écht is gebeurd met het Mars-verhaal

Wij hebben namelijk vernomen dat dit verhaal niet helemaal klopte.

Er was eens…

Als presentator van Expeditie Robinson schiet de knappe Kaj Gorgels nu meteen in ons hoofd. Maar de voorganger van Kaj was, zoals sommige van jullie misschien nog wel weten, Dennis Weening. In de podcast Off The Record van NPO Radio 2 werd het Mars-verhaal uitgebreid besproken. “Ik weet dit verhaal, ik ken de roddel. Ik weet wie het was”, begint Dennis de aflevering. Terwijl iedereen aan zijn lippen hangt, maakt Dennis maakt iets heel duidelijk: het verhaal is waar, maar het was geen BN’er. “Het was nog voordat er BN’ers mee gingen doen.” Dus dat is écht lang geleden.

Nightguards

Volgens Dennis waren er zogenoemde nightguards die de kandidaten ’s nachts in de gaten hielden. “Nadat de crew weggaat, moeten de kandidaten natuurlijk wel in de gaten worden gehouden, zij zitten dan in hun hangmatje de boel een beetje in de gaten te houden.” Eén van deze nightguards heeft de temptation dus niet kunnen weerstaan.

In ruil voor een Mars…

Het verhaal wordt vervolgd. “Een kandidate is naar zo’n nightguard toegegaan en die schijnt gezegd te hebben: “In ruil voor een Mars…” vertelt Dennis. Presentator Giel Beelen vat samen: “Aha! We zijn dus al een stuk verder. Het was dus helemaal geen BN’er!” 

Must reads 👀