News

Wow! Is Do ten onrechte in de halve finale van Expeditie Robinson gekomen?

Het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang, en oh, wat is het spannend. Met nog maar een paar afleveringen tot de finale, is het winnen van een proef nog belangrijker. Maar nu hebben fans in de aflevering van afgelopen zondag een fout gevonden. Speelt Do vals of ligt dit aan de montage?

Wow! Heeft Do van Expeditie Robinson onterecht gewonnen?

Het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson is bijna ten einde. Het is zoals elk jaar weer loodzwaar en er wordt hard gestreden om de titel Robinson. In de proef tussen Sandra, Do en Anouk afgelopen zondag werd er gestreden voor een plek in de halve finale. Ze moesten een puzzel oplossen waar op elke zijde het getal 20 uit moest komen. Terwijl ze dit deden, werden er audiofragmenten afgespeeld van hun geliefdes. Do had de puzzel het snelst opgelost en won dus de proef. Tenminste, dat dachten we. Want fans beweren dat de uitkomst helemaal geen 20 was bij Do. Oh Oh…. 

Montagefout

De fans dachten dat Do onterecht had gewonnen omdat het laatste shot van haar puzzel niet juist was. Na alle ophef besloot RTL hier op te reageren. ‘Het shot dat is gebruikt was niet de laatste uitkomst van Do’. Het blijkt dus een montagefout te zijn. Pfieuw! Do heeft dus wel terecht gewonnen. RTL begrijpt de verwarring en biedt excuses aan voor het foutje. Op naar de halve finale! 

Lees ook:

Uitgelekt: er komt een nieuwe Expeditie Robinson spin-off met alleen ex-finalisten!

Heftig: Sylvana en Sandra van Expeditie Robinson breken de regels op het eiland

Beeld: Instagram

Must reads 👀