Love

Dit zijn de 9 meest belachelijke (waargebeurde) redenen om met iemand het bed in te duiken

Tijdens een feestje of met je vrienden over vrijpartijen praten is altijd vermakelijk. De meest rare verhalen komen dan boven water. Elke keer sta je weer versteld over wat mensen meemaken under the sheets, onder andere ook de aanleiding tot de daad. Hier zijn in ieder geval de meest rare redenen om met iemand het bed in te duiken!

Dit zijn de 9 meest belachelijke (waargebeurde) redenen om met iemand het bed in te duiken

Hoe grappig deze redenen ook zijn, willen we wel even zeggen dat dit niet normaal is. Wij willen graag dat jullie alleen met een ander het bed in duiken als jullie dat zelf ook graag willen.  

“Ik had s*ks met mijn buurman zodat hij zijn WiFi wachtwoord zou geven.”

“Het was de zestiende verjaardag van mijn beste vriend. Ik was zeventien en was vergeten een cadeautje voor hem te kopen, dus hadden we s*ks. Het was voor hem de eerste keer. Ik haatte mezelf maandenlang door deze actie.”

“Haar been zat in het gips en ik zag het als een leuke uitdaging: s*ks hebben met iemand in het gips.”

“Ik had een slaapplek nodig, dus besloot ik haar te versieren.”

“Hij had dezelfde naam als ik. Het leek me grappig om mijn eigen naam te kreunen tijdens de s*ks. En dat was het ook echt.”

“Ik wilde een gesprek stoppen. Het zou er alleen maar toe leiden dat ze erachter zou komen dat ik was vreemdgegaan, dus ik besloot haar af te leiden.”

“Mijn vriendinnetje van de middelbare school was net geslaagd en ik zou net aan mijn laatste jaar beginnen. In de zomer spendeerden we veel tijd samen. We keken tv en films, gingen picknicken en ga zo maar door. We besloten iets te doen om meer over elkaar te weten te komen, dus we kozen beide een oudere film uit om met elkaar te kijken. Zij koos Gone With The Wind, ik koos The Godfather. Het kijken van Gone With The Wind vond ik geen probleem. Toen we de volgende dag The Godfather keken, sleepte ze me al snel mee naar haar slaapkamer. Ik vroeg haar later of we echt voor het eerst s*ks hadden omdat ze geen zin had om mijn lievelingsfilm te kijken. Haar antwoord? “Absoluut.”

“Ik wilde dat ze zou stoppen met praten. Ze was heel, HEEL irritant en elk gespreksonderwerp wist ze om te draaien zodat het over haarzelf ging. Ik hoefde niets bij te dragen, want ze praatte toch alleen maar zelf. En het was ZO. SAAI. Daar kwam ik pas achter toen ze al bij mij thuis was en de laatste bussen al vertrokken waren. Ze kon dus niet eens meer naar huis. Dus… Ik zei tegen haar dat ik ging slapen en ze volgde me.”

“Ik had de hele avond met hem geflirt om mijn ex jaloers te maken. Aan het eind van de avond voelde ik me een soort schuldig, want hij was echt heel aardig. En dus had ik s*ks met hem.”

Must reads 👀