Food

Deze diëtist eet deze heerlijke dingen dagelijks en dat kan jij dus ook doen

Voor ons gevoel eten diëtisten en influencers nooit ongezond. En in onze ogen is altijd maar gezond eten helemaal niet lekker. But that is where we were wrong! Een gezond dieet kan namelijk heel lekker zijn én ook een aantal ‘ongezonde’ producten bevatten. Volgens diëtisten kan je de volgende heerlijke producten namelijk prima in jouw dieet verwerken.  

Deze diëtist eet deze heerlijke dingen dagelijks en dat kan jij dus ook doen

Spoiler: jij kan gewoon lekker chocola eten. Yay!


Avocado

Avocado’s zijn helemaal hip tegenwoordig, en dat is niet voor niets. Deze romige, heerlijke groente maakt elke maaltijd beter. En maar goed ook, want het eten van een avocado heeft een hoop voordelen. Er zitten een hoop verzadigde vezels in en goede vetten, waardoor jij lang het gevoel hebt dat je vol zit! Dat is dus een hele goede reden om wat vaker avo-toast te eten, of guacamole! 

Pindakaas

Maar dan wel de 100% pindakaas. Deze is niet alleen een stuk lekkerder, maar ook een stuk gezonder. Dé perfecte manier om jouw snack wat op te fleuren.

Eieren

Eieren zijn heel erg lekker én gezond. Ze zitten vol eiwitten en die zijn heul goed voor je spieropbouw en hersenen. En erg lekker te combineren met een avo-toast. *Wink-wink*

Bessen

Of gewoon fruit in het algemeen. Fruit zit namelijk vol vitamines, en dat heeft een hoop gezondheidsvoordelen. Denk aan het voorkomen van een verkoudheid en het helpen tegen een blaasontsteking. Daarbij is fruit ook nog eens heel lekker!

Havermout

Hier kan je niet alleen havermoutpap mee maken als lekker ontbijt, maar havermout is ook nog eens heel goed te gebruiken voor andere recepten. Bijvoorbeeld ongekookte havermout in je smoothie of om pannenkoekjes van te maken. De opties zijn eindeloos en delicious!

Chocola

Het is natuurlijk niet verstandig om een hele reep chocola op te eten, maar een reepje pure chocolade werkt als superfood. Het is lekker en de perfecte snack voor tijdens je koffie. Woehoe!