News

Woohoo: vanaf deze datum kan jij gewoon Euphoria kijken via HBO Max

Roos-Sanne

Yes yes yes! Goed nieuws voor alle mensen die Euphoria willen kijken: streamingdienst HBO Max komt eindelijk naar Nederland! En heel erg snel al…

Streamingdienst HBO Max eindelijk beschikbaar in Nederland

Toen series zoals Friends en Gossip Girl van Netflix af werden gehaald waren we allemaal wel een beetje verdrietig geweest, toch? Nou, dit is niet meer nodig want de Amerikaanse streamingdienst komt ook eindelijk naar Nederland!

Series

Heel veel series die niet beschikbaar zijn in Nederland, staan op HBO Max. Denk hierbij aan de nieuwe hit-serie Euphoria, Gossip Girl (en de reboot!), And Just Like That en Friends. Verder biedt HBO Max veel Warner Bros-films aan, en heel erg veel classics. Op de site van HBO Max wordt al wel aangegeven dat niet álle titels beschikbaar zullen zijn, maar om welke titels dat gaat weten we niet. 

De datum

Vanaf wanneer HBO Max precies beschikbaar is? Snel, heel erg snel! Vanaf 8 maart (!!!) is het mogelijk om in Nederland een abonnement op deze populaire streamingdienst af te sluiten. En onze verwachtingen zijn dat heel veel mensen zich direct aan gaan melden!

Prijs van een abonnement

Hoeveel een abonnement in Nederland gaat kosten heeft HBO Max nog niet duidelijk gemaakt. In Amerika is een abonnement $15 per maand, maar in Spanje en Finland kost het slechts €8,99 per maand. Ook hebben deze twee landen een super goede deal: 1 jaar voor €69,99. Je betaalt dan dus eigenlijk voor maar 8 maanden! 

In het land dat qua prijzen vaak met Nederland wordt vergeleken, Denemarken, is een abonnement wel iets duurder, namelijk €9,30 per maand. Hoe duur het in Nederland gaat zijn weten we dus nog niet, maar wij verwachten dat het rond deze prijs zal liggen!