News

OMG: deze oud-deelneemster van Temptation Island is zwanger van haar eerste kindje

Al bijna vier jaar geleden deed Daniëlle Damhuis samen met haar toenmalige vriend Mezdi Al Shekhly mee aan Temptation Island. Ze slaagden deze relatietest niet en zijn uit elkaar gegaan. Inmiddels is Daniëlle opnieuw verliefd geworden op de man waarmee ze nu een kindje verwacht! 

Ex-deelneemster Temptation Island verwacht eerste kindje

Samen met haar nieuwe vriend, Avni Ozyurt, heeft Daniëlle via een gender reveal op haar Instagram bekend gemaakt dat ze in verwachting is van haar eerste kindje!

Temptation Island

In 2018 deed Daniëlle samen met haar toenmalige vriend Mezdi mee aan de relatietest. Toen bleek voor Daniëlle al snel dat ze deze test niet zouden halen. Het gedrag dat Mezdi in het verleden had laten zien, had hij niet veranderd. Toen haar relatie met Mezdi uitging heeft ze kort met verleider Fabrizio Tzinaridis gedatet, maar ook dit hield geen stand. Nu lijkt ze dus helemaal in de wolken met haar nieuwe lover! 

Instagram

Daniëlle heeft al vaker foto’s samen met haar lover op haar Instagram gedeeld. De eerste foto die ze plaatste met hem was op 3 september 2020. Sinds wanneer ze precies samen zijn is niet duidelijk, maar al wel een tijdje, dus!  

Op de foto die Daniëlle van de gender reveal heeft geplaatst zie je het koppel verliefd naar elkaar kijken, met op de achtergrond ballonnen en confetti. De confetti op de grond is blauw en in de caption worden blauwe emoji’s gebruikt. Waarschijnlijk betekent dit dat het knappe stel een jongetje krijgt!

View post on Instagram