Love

Deze dingen móeten jullie als stel sowieso van jullie bucketlist afstrepen

bucketlist-koppel

Aan het begin van je relatie ga je nog regelmatig op date. Maar na verloop van tijd zul je merken dat jullie meer thuisblijven en vaker een filmpje kijken in jullie pyjama's op de bank. Ook hartstikke leuk natuurlijk, maar het is erg belangrijk om de spanning er een beetje in te houden. 

15 dingen die jij en je lover op jullie bucketlist moeten zetten

Hoewel het hartstikke leuk is om op de bank een film te kijken met je partner, kan het wel leuker zijn om samen op pad te gaan. Dit zijn 15 originele dingen die jullie samen kunnen doen!

1. Maak een gezamenlijke playlist

Altijd weer dat gedoe wiens playlist opgezet moet worden… Maak er samen één! Zo luisteren jullie altijd naar jullie gezamenlijke favoriete liedjes. Wist je trouwens dat je als koppel een gedeeld Spotify abonnement kan nemen? Super handig!

2. Ga op dubbeldate

You either love it or hate it, daar kunnen jullie maar op één manier achter komen! Een dubbeldate schijnt ook nog eens goed te zijn voor je relatie… Win-win!

3. Doe een vragenspel

In een vraagspel zitten altijd wel onderwerpen waar je zelf nog nooit over nagedacht hebt (of wat je nooit hebt durven vragen). Zo leer je elkaar nóg beter kennen!

4. Bouw een kussenfort

Unleash your inner child! Stiekem is dit toch hartstikke leuk? Maak het lekker knus, pak wat snacks en zet een filmpje aan. Gezelliger kan je het bijna niet maken!

5. Schrijf elkaar een brief

Hoe romantisch is dit? Meestal kan je je gevoelens beter uiten op papier, dus zo weet je partner nóg beter hoeveel jij wel niet van hem of haar houdt.

6. Zoek plek waar jullie nog nooit zijn geweest

Nieuwe plekken betekent nieuwe herinneringen. Bezoek een keer dat schattige koffietentje, ga naar een wildvreemde stad of eet in dat nieuwe restaurant. Kan niet fout gaan!

7. Ga op een roadtrip

Stap in de auto, trein, metro, whatever, en maak er iets leuks van! Bezoek jullie favoriete steden of juist compleet nieuwe steden. Dit is áltijd leuk!

8. Doe één dag zonder telefoons

Telefoons zijn inmiddels zo normaal geworden dat er geen dag meer is dat we niet op onze telefoons kijken. Spreek met je lover af dat jullie 24 uur zonder telefoon gaan. Op die manier krijgen jullie zin om schattige activiteiten te gaan doen: brownies bakken of een bordspelletje spelen bijvoorbeeld!

9. Bezoek jullie favoriete stad

Dit is altijd een leuk uitje toch? Bezoek jullie favoriete stad en doe er alle dingen die jullie er zo leuk aan vinden!

10. Zoek ‘jullie plekje’

In films is het altijd zó romantisch: stelletjes die ‘hun plekje’ hebben. Bedenk samen wat jullie plekje is. Ga er naartoe en maak er een romantische middag van.

11. Hou een kussengevecht

Ook dit is stiekem heel erg leuk, toch?

12. Ga elke week op date

Dit is hoe je je relatie écht levendig houdt. Spreek een wekelijkse date night af. De rest van de week mogen jullie lui op de bank liggen!

13. Lees elkaar jullie favoriete boek voor

Zijn jullie geen grote lezers, dan is dit misschien niet helemaal voor jullie. Lees je favoriete boek voor aan je partner. Leg uit waarom je het zo’n mooi boek vindt. Zo leer je elkaar nóg beter begrijpen.

14. Doe een fysieke challenge

De yoga-challenge bijvoorbeeld! Dit is vaak supergrappig om te doen. Je kan het ook wat serieuzer aanpakken: ga samen trainen om 5 km hard te lopen, of start een nieuwe fitness challenge. Blijf samen in beweging! Dit schijnt je relatie ook nog eens sterk te houden.

15. Kook een 3-gangen diner!

Nee, jullie hoeven echt geen topkoks te zijn om dit leuk te vinden. Hoewel het niet voor iedereen weggelegd is om de keuken te moeten delen, kan het heel gezellig zijn! Zet dat control freak-knopje even uit, en kook samen een uitgebreid diner. En daarna lekker opeten natuurlijk!

Beeld: instagram @caroesteph