Love

Deze 7 dingen moet jij écht eens uitproberen in de slaapkamer

Zodra je al een tijdje met je lover bent, kan het zo zijn dat jullie meer uitdaging en iets nieuws willen. Als je in een sleur komt is dat natuurlijk superzonde, maar gelukkig hebben wij iets voor jullie! Deze dingen moet jij écht proberen in de bedroom (en dat is dus precies het tegenovergestelde van slapen). 

Nieuwe dingen proberen in bed

Na die basic standjes ben je ook wel eens toe aan bijvoorbeeld 5 nieuwe spannende standjes, want het kan op een gegeven moment wat saai worden. En dat wil je niet! Afwisseling in de slaapkamer kan ook wel eens goed zijn en ook spannend, zo kunnen jullie een boost geven aan jullie seksleven. Dus geef dit lijstje eens een go

1 Massages

Massages kunnen super intiem zijn, dus wat dacht je ervan om jouw lover een sexy massage te geven? Sfeerverlichting, massageolie en de juiste plekken: een échte must voor zo’n massage. Bouw  die spanning op!

2 Role play

Je moet hiervan houden, maar dit is zeker het proberen waard! De meeste mannen vinden het onwijs sexy als ze een vrouw zien in een spannend pakje. Probeer er dus achter te komen wat jullie samen leuk vinden.

3 Dirty talk

Dit kan wat ongemakkelijk aanvoelen, maar practice makes perfect, toch? Bedenk in je hoofd wat je wil zeggen, zodat je straks niet vastloopt en je het gewoon lekker smooth kan zeggen. What that mouth do?!

4 Een derde persoon

Een trio staat bij veel mensen op een lijstje om nog een keer  te doen. Wellicht is dit ook iets voor jou? Als jullie hier beide comfortabel mee zijn kunnen jullie het zeker proberen. Maar, is dit toch niks? Dan raden we aan om een keer een spiegel te gebruiken, kan toch het gevoel geven van een extra paar ogen die op jullie gericht zijn.

5 Andere plekken

Natuurlijk is jullie slaapkamer het meest vertrouwde plekje, maar het kan ook extra spanning geven om het een keer ergens anders te doen. Bijvoorbeeld in de douche! Wij hebben 5 standjes voor jullie die onder je douche écht moet proberen!

6 Speeltjes

Wow, er zijn zoveel opties voor speeltjes die je kan gebruiken! Hoewel ze niet ‘nodig’ zijn, kan het het allemaal wel wat spannender maken. Date idea? Ga met je lover naar een 18+ winkel en kies samen iets nieuws uit. Liever niet naar een 18+ winkel? Je kan ook experimenteren met eten, wel veilig uiteraard! 

7 Orale bevrediging

Als jij je partner nog nooit oraal hebt bevredigd, dan is dit een absolute must!