Love

Beetje experimenteren in bed? Dit eten kan je dan prima gebruiken

Sommig eten kan je s*kslust enorm opwekken en dat is natuurlijk wat je wil als je een avondje sexy time met jouw lover hebt gepland. Haast je naar de supermarkt, want dit eten zorgt voor mega veel spanning in de bedroom..

Dit eten kan je gebruiken in bed

Dat eten je s*kslust vergroot, daar hadden wij nog nooit van gehoord. Maar dit is zeker wel het geval zowel in het eten zelf, maar ook op psychologisch vlak kan het sexy feelings namelijk opwekken. Zo associëren veel mensen bijvoorbeeld een banaan met de pielemuis en kan het dan zelfs sexy en opwindend zijn als je iemand dit ziet eten. Kortom; begin met experimenteren, want dat belooft een wilde nacht! 

Chocolade staat natuurlijk op 1

Chocolade; wij vrouwen zijn er echt verslaafd aan en je zou dan ook bijna kunnen zeggen dat het net zo lekker is als klaarkomen. En dat is mooi, want met chocolade in the bedroom kun je dan ook echt van alles. Zo zou je vloeibare chocolade heel sexy van elkaar af kunnen likken of zou je voordat jullie naar bed gaan ook gewoon een reep chocolade naar binnen kunnen proppen, hierdoor krijg je namelijk een intens geluksgevoel waardoor jullie nacht nog fantastischer wordt.

Een banaan aka een pielemuis

We zeiden het net al eventjes, veel mensen associëren een banaan met een pielemuis en dat is natuurlijk niet zo gek. Een banaan is dus echt een musthave voor een spannende vrijpartij, want naast dat je er psychologisch meer zin in sexy adventures van krijgt, zit er ook het bromelia enzym in een banaan. Dit zorgt ervoor dat het libido van de man wordt verhoogd. Je weet wat je te doen staat meid: inslaan die bananen! 

Eten jullie vanavond oesters? 

Uit onderzoek blijkt dat oesters zorgt voor een verhoogd libido. Zo zou een vrouw er namelijk sneller nat van worden en wordt bij mannen de productie van testosteron vergroot. Kortom; best leuk om een keer te proberen. Dus weet jij nog niet wat de kost van vanavond wordt, kun je natuurlijk altijd oesters overwegen, right
 

Maak het sexy met honing 

Honing is natuurlijk super glibberig en zoet, waardoor je het heel sexy van elkaar af zou kunnen likken. Grote kans dat jij straks helemaal onder zit en je bed, maar hé: alles voor een sexy avond, dan komt dat schoonmaken de dag daarna wel weer… 

Teasen met ijsklontjes

Je kan het niet eten, maar je kunt je partner er natuurlijk wel mee teasen. Dus; stop een ijsklontje in je mond en ga de erogene zones langs, wedden dat jouw partner dit heel erg kan waarderen?

Lees ook: 

Dit is hoeveel Mariah Carey aan haar kersthit heeft verdiend

Bridgerton seizoen 2 coming up: dit is wanneer je het nieuwe seizoen kunt zien