News

Oh, oh: Harrie de Dekhengst doet mee aan EOTB

Misschien is het wel één van de meest spraakmakende typetjes óóit die heeft meegedaan aan Ex On The Beach: iedereen heeft de deelname van Harrie ”de Dekhengst” wel onthouden. Onlangs is er een nieuwe foto uitgelekt die zou bewijzen dat hij weer meedoet aan het nieuwe seizoen!

Harrie ”de Dekhengst” schijnt wéér mee te doen aan Ex On The Beach

Verbaasd zijn we niet echt, maar enthousiast wel! Het belooft weer een heet seizoen te worden.

 

Ex-deelnemer

Harrie heeft eerder al meegedaan aan seizoen 4 van Ex On The Beach en heeft sinds vorig jaar ook zijn eigen Videoland serie, Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring. Hij kwam toen de zee uit voor zijn ex Angelica, maar heeft toen genoeg andere vrouwelijke deelnemers aan de haak geslagen. Daardoor heeft hij de bekende bijnaam Harrie de Dekhengst gekregen. Harrie is één van de meest spraakmakende deelnemers ooit. Het lijkt dus weer een heftig seizoen te worden!

Gran Canaria

Harrie zou gespot zijn bij Maroa Beach Club in Gran Canaria. Eén van de volgers van het Instagram account Juice Channel heeft een foto ingestuurd. De volgers van het Instagram account reageren gemixt. Veel mensen betwijfelen of hij het wel écht is door zijn gemillimeterde haar. Toch lijkt hij er wel heel erg op! In de volgende foto van het Instagram account zie je een foto van Harrie met een rode zwembroek, die de Harrie op de eerste foto ook aan lijkt te hebben. Wij hopen in ieder geval dat hij weer meedoet!

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀