Beauty

Je moet NU stoppen met het afkrabben van je nagellak en dit is waarom

Niks is fijner als je nageltjes weer fresh zijn, maar zodra dat ene stukje loslaat moet gelijk die hele nagellak er af. Of de zenuwpezen onder ons kunnen niet van die gelakte nagels afblijven en voor je het weet kan je weer opnieuw beginnen met lakken. Het moét nu gestopt worden, want het is écht heel slecht voor je nagels!

Stop NU met je nagellak eraf krabben!

Fresh nails en je bent weer happier than ever. Maar op een gegeven moment laat het los en kan je het wéér niet laten om het verder eraf te pulken. Stop it! Je kunt het beter niet meer doen, want het is heel slecht voor je nagels. Zonde van je nailart, je nagellak, de extra voeding voor je lange nagels en je tijd!

Been there, done that!

Ja, we zijn hier allemaal wel schuldig aan. Je nagellak die een beetje loslaat en je kan niet wachten om het helemaal van je nagel af te peuteren. Of de zenuwpezen onder ons die blijven zitten aan die nagel tot het eraf gaat en vervolgens je hele hand nagellakloos is. Maar het is super slecht voor je nagels, helaas. Volgens Britney Tokyo, de verantwoordelijke voor de prachtige nagels van Kylie Jenner en Kim Kardashian, is het ontzettend belangrijk dat jij je nagellak er op de normale manier af haalt. Zodra jij het eraf pulkt, dan neem je een stukje van de toplaag van je nagelbed mee. En dit wil je écht niet ladies, want dit zorgt voor dunne en broze nagels die heel makkelijk afbreken. Nope, dat willen niet!

Wat is de juiste manier?

Maar wat is dan wel de juiste manier? Heb je een normaal lakje over je nagels, dan haal je dit het beste gewoon met nagellakremover weg. Maar heb je gelnagels, dan duurt dit iets langer. Doe wat aceton op een watje en wikkel deze om je nagels met wat aluminiumfolie. Laat dit zo’n 10 minuten zitten en haal de gellak weg! Yes, schone nagels, zonder dat gepulk.

Bron: Grazia

Must reads 👀