Lifestyle

Whoops: deze sterrenbeelden gaan dus het snelst vreemd in quarantaine

Tijdens de quarantaine kan je relatie behoorlijk op de proef worden gesteld, helemaal als je nog niet samenwoont of als je elkaar nog niet zo lang kent. Je voelt je sneller alleen en craved de aandacht die je partner je niet kan geven. Daardoor wordt de verleiding om die aandacht van anderen te zoeken groter en groter. Maar voor welke sterrenbeelden is deze verleiding het grootst?

Deze sterrenbeelden gaan het snelst vreemd als ze in quarantaine zitten

Wist jij dat zelfs de mate waarin jij vreemdgaat als je in quarantaine zit wordt beīnvloed door je sterrenbeeld? Nopes, wij ook niet. Dus niet alleen hoe jij bent als ex wordt bepaald door je sterrenbeeld, ook of jij snel een scheve schaats rijdt of niet. 

 

1. Kreeft

Kreeften staan natuurlijk wel een béétje bekend om het vermijden van confrontatie. Ze gaan niet graag het gesprek aan als ze merken dat hun relatie op de proef gesteld wordt, terwijl dit je relatie júíst sterker maakt.  Hierdoor kunnen Kreeften contact zoeken met een oude liefde omdat dat vertrouwd voelt, en voordat ze het doorhebben gaan ze – emotioneel – vreemd. Fysiek vreemdgaan hoef je je dus niet zo’n zorgen om te maken. 

2. Boogschutter

Boogschutters houden wel van een beetje aandacht. Het is voor hun dus heel makkelijk dit ergens anders te zoeken als ze dit van hun partner niet genoeg krijgen. Zo is het voor Boogschutters heel verleidelijk om Tinder te downloaden, gewoon om even rond te kijken. Daarnaast staan Boogschutters ook bekend om hun eerlijkheid. Ze zijn zich heel bewust van hun gevoelens, en weten dus ook hartstikke goed wat ze aan het doen zijn! 

 

3. Waterman

Huh, een Waterman? Ja, echt! Je zou het niet verwachten want over het algemeen zijn Watermannen hartstikke loyaal! Maar als je elkaar voor een langere tijd niet kan zien door de quarantaine worden zij flink op de proef gesteld. Watermannen zijn heel extravert en sociaal, en willen dus vaak nieuwe mensen ontmoeten. Als ze hun partner voor langere tijd niet kunnen zien, krijgen ze de drang om een volslagen vreemdeling een DM te sturen. Eén voordeel is wel: ze zouden nooit fysiek vreemdgaan!