News

Sara van De Bachelor heeft een relatie met iemand uit EOTB en dit is ‘m

Je kent Sara uit De Bachelor vast nog wel, zij bleef namelijk heel erg lang in het programma, terwijl Tony Junior haar eigenlijk helemaal geen aandacht gaf. Iets wat wij niet begrepen en het lukte haar dan ook uiteindelijk niet om het hart van de DJ te kunnen veroveren. Gelukkig heeft Sara nu wel de liefde gevonden in deze oude bekende uit EOTB… Weet jij al over wie we het hebben? 

Sara van De Bachelor heeft een relatie met deze EOTB-ster

Bij De Bachelor staan er natuurlijk constant camera’s op je gericht en Sara gaf toe dat dit niet helemaal haar ding was. Zij heeft namelijk moeite met zich openstellen, dus Sara snel terugzien in een ander datingprogramma zoals EOTB of Lang Leve de Liefde zal dan ook niet zo snel gebeuren. Gelukkig is dat openstellen toch gelukt en is er toch een realityster voor haar gevallen zonder dat we haar terug moesten zien in een nieuw programma. Via Instagram maakt Sara namelijk bekend voor de oude bekende Wayne Siebenga te zijn gevallen. Misschien dat je Wayne niet meteen op het eerste gezicht herkent, maar  je kunt Wayne onder andere kennen uit het eerste seizoen van EOTB en later ook uit het All Stars seizoen samen de Terror Twins, Harrie de Hengst en Renan. Valt het kwartje al? 

Love birds op Instagram

Na Wayne zijn avontuurtjes met verschillende vrouwen bij EOTB lijkt hij nu zijn wilde haren verloren te hebben en is hij happy in love met Sara. Op zijn Instagram deelt hij dan ook een super schattige foto van Sarah met een vogeltje op haar buik mer de caption: “love bird”, waarna een lieve selfie van de twee volgt. Wij wensen de twee heel veel geluk samen en vinden hen super goed bij elkaar passen!

 

View post on Instagram
 

Must reads 👀