Beauty

Volle(re) staart maken? Met deze TikTok-hack lukt je dat binnen no-time

Wat zouden we doen zonder TikTok op dit moment in ons leven? De app staat vol met tips en tricks, zoals hoe je het beste jouw wallen kan laten verdwijnen of hoe je een bepaald kledingstuk het beste kan stijlen. En deze keer hebben we er eentje gevonden over hoe je binnen no-time een volle staart kan maken. Want we willen meer volume in 2022!

Binnen no-time een volle paardenstaart met deze TikTok-hack

Even een staart in doen is natuurlijk zo gedaan, maar vaak zonder volume. Het blijft toch lastig om het nodige volume te krijgen in die ponytail. Thank the lord voor TikTok, die nu een mega handige hack heeft voor die ponytail mét volume! No more uitgezakte staarten.

Volume ponytail

In 2022 komen de haarstijlen van 2000 weer helemaal terug! Zo ook de sleek ponytail, maar we willen hier het liefste natuurlijk ook het nodige volume hebben. Lucky you, want wij hebben de hack waarmee jij die staart een hoop volume kan geven! Het is ook helemaal niet lastig, want het enige wat je nodig hebt is je elastiekje. TikTokker Krissy van the bridalist laat zien hoe je dit moet doen! Pak je scrunchie er maar bij, en take notes!

View post on TikTok

 

Zo maak jij volume in je staart

Een vollere paardenstaart met enkel een scrunchie dus. Zo pak je dit aan! Pak je scunchie erbij en wikkel die om je haar, eigenlijk op de manier waarop je het normaal ook doet als je een staart maakt. Maar bij de laatste keer dat je hem om je haar draait doe je dit alleen bij een onderste pluk van je staart. Dus bij de derde/vierde keer wikkel je hem alleen onder de onderste helft, trek je scrunchie strak aan, en tada! Jij hebt ineens echt superveel volume in die staart van je. You’re welcome!