Films & Series

Zijn de Too Hot To Handle-koppels nog bij elkaar of niet?

19 januari was het zover. We konden weer kijken naar een nieuw seizoen van Too Hot To Handle. En wat was het een frustrerend seizoen! Tien deelnemers deden mee aan ‘Pleasure Paradise’ maar aan pleasure kwamen de deelnemers niet, want Lana stond ze op te wachten. Zouden ze uiteindelijke koppels nog bij elkaar zijn of niet?

De Too Hot To Handle-(ex)koppels

Spoiler alert! Zodra je alle afleveringen hebt gekeken is het eerste wat je je afvraagt of de koppels nog bij elkaar zijn. En wij zouden Girlscene niet zijn als we dit niet voor jullie uit zouden zoeken! De tien deelnemers namen, zonder dat ze wisten, deel aan Too Hot To Handle en ze hadden rules die ze niet mochten breaken. Maar het was eerder een geval van break the rules! Leefde jij ook helemaal mee in de Too Hot To Handle fantasie? Good news! Je kan de villa huren van seizoen drie om te overnachten! 

Patrick

Patrick had zijn pijlen gericht op Georgia en schreef zelfs een lied voor haar, dit was absoluut heel cringe om te zien, maar met goede bedoelingen. Tijdens Too Hot To Handle zorgde hij ervoor dat geen enkele euro weggegeven werd. Strak plan, niet zo’n goede uitwerking. Uiteindelijk verliet Patrick het eiland alleen, want zijn spirituele reis zat erop.

View post on Instagram
 

Truth

Truth wilde twee meisjes, namelijk Izzy én Jaz. Dit pakte totaal niet goed uit want hij vertelde beide meiden dat hij voor hun zou gaan, maar beide meiden kwamen erachter en Truth kreeg geen Izzy en geen Jaz. Truth is nu nog steeds zonder Izzy en zonder Jaz. Oeff…

View post on Instagram
 

Jaz

Na de korte tijd met Truth, begonnen de vonken over te slaan toen Obi op het eiland kwam. Maar na een hele awkward workshop waren ze toch geen goede match. Omdat Jaz geen nut meer zag in Too Hot To Handle werd haar gevraagd om het eiland te verlaten. Ook hier is er geen relatie meer tussen haar en Obi of Truth.

View post on Instagram
 

Izzy

Een van de grote rulebreakers op het eiland. Na het gedoe met Truth kwam Izzy weer terecht in een love triangle. Dit keer met Jackson en Olga, en Izzy heeft deze strijd gewonnen. Izzy en Jackson werden een duo, maar dit hield ook op nadat ze het eiland verlieten. Ze vertelde bij Cosmopolitan dat ze het laat bij een beetje contact en niks meer.

View post on Instagram
 

Stevan

Ook Stevan vond het niet erg om een regeltje of twee te overtreden, hij had namelijk interesse in Georgia en Olga. Maar helaas voor Stevan! Georgia wilde liever vrienden blijven en Olga koos voor Jackson. Maar Stevan is nog vrijgezel! Slide in those DM’s ladies

View post on Instagram
 

Georgia

Georgia was hét meisje van dit seizoen, iedereen wilde wel voor haar gaan. Wat wij overduidelijk snappen! Stevan, Harry, Patrick en Gerrie hebben allemaal een poging gedaan om haar voor hen te winnen. Maar ze besloot om alleen naar de finale te gaan en vrienden te blijven met de boys. Ze verliet Too Hot To Handle ook als sterke single woman! You go girl

View post on Instagram
 

Berry (Harry en Beaux)

Onze personal favorite! Harry en Beaux begonnen meer als vrienden op het eiland, maar er ontstond een klik tussen de twee en ze zijn echt té cute samen. Vanaf dag 1 deelden de twee al een bed. Deze twee hielden zich aan de regels en maakten die echte emotionele band samen. Beaux en Harry zijn zeker nog iets, YES! Onlangs reageerde Harry onder de foto van Beaux: ‘’Prachtig, 5 sterren, zou het aanbevelen’’ en ‘’Fit!’’. De twee vertelde ook tegen Goss.ie dat ze allebei heel gelukkig zijn! 

View post on Instagram
 

Nathan en Holly

Deze twee hebben ervoor gezorgd dat bijna al het geld uit de pot werd gehaald. Nathan werd dus ook van het eiland afgestuurd omdat hij telkens weer de fout in ging, maar uiteraard kreeg hij een tweede kans met een een-op-een workshop. Uiteindelijk kregen de twee na een sterke fysieke band ook een emotionele band en zeiden zelfs I love you. Wow! Of de twee nu nog met elkaar zijn is niet duidelijk, Holly reageerde wel op Nathan zijn foto met ‘’Naughty.’’ Maar de twee hebben nog geen foto’s samen. Ze wonen ook in twee verschillende werelddelen: Nathan komt uit Kaapstad en Holly uit Colorado. We hopen de twee nog samen te zien!

 

Bron: Beautify

Must reads 👀