News

Romee Strijd is ten huwelijk gevraagd en de ring is echt e-norm

Redactie

Romee is ons al dagen jaloers aan het maken op social media met de prachtige beelden van haar vakantie in Zwitserland. Het ging maar door: van privejets, naar helikopters, hottubs én natuurlijk het prachtige landschap. Maar nu deelde ze nóg een leuker nieuwtje: ze is namelijk ten huwelijk gevraagd.

Romee Strijd is ten huwelijk gevraagd en de ring is echt gigantisch

Ondertussen heb je denken wij wel door wat voor een geweldig nieuwtje ze heeft gedeeld met ons, de beauty is namelijk verloofd met de vader van hun kindje. It was Mint to be!

She said YES

Natuurlijk was dit geen ‘normale’ verloving. Laurens van Leeuwen is op zijn knieën gegaan op de top van een berg in Zwitserland. Hier hebben we geen bewijs van; maar als we de foto’s op Romee haar Instagram moeten geloven, is het stel daar met de helikopter naar toe gegaan. Na dat Laurens die ene vraag had gesteld en hij zijn gewenste antwoord had gekregen (yay) , hebben de twee romantisch gepicknickt op de top van de berg.

De foto’s

Je wordt al helemaal gelukkig als je deze prachtige foto’s ziet! Moet je nagaan hoe gelukkig de verloofden zich voelen. Het hele spektakel is gelukkig op de foto gezet, dus wij mogen ook meegenieten. Het is dan ook niet gek dat de foto’s al bijna een miljoen likes hebben in minder dan een dag. Zet je schrap: hier komen ze. En die ring is echt niet te doen.

View post on Instagram
 

Must reads 👀