Lifestyle

Aan deze 5 dingen merk je dat je beter een hond dan een partner kan nemen

Is jouw goede voornemen dit jaar een partner vinden? Dan zouden we die maar snel vergeten, want waarschijnlijk heb jij al wel door dat het er niet meer in zit. Na dapper Tinder downloaden is jouw geheugen weer even opgefrist over hoe k*t daten is, en dus hebben we hier 5 redenen om het liefdesplan maar gewoon te vergeten.

Aan deze 5 dingen kan jij merken dat je beter een hond dan een partner kan nemen

Honden zijn namelijk niet alleen heel erg cute, maar ook nog eens veel beter gezelschap dan een date.

Een hond staat altijd voor je klaar

Of je nou even liefde nodig hebt, iemand om tegen te praten of om je hoofd leeg te maken tijdens een wandeling. Een hond is daar het perfecte gezelschap voor én voelt het ook altijd aan als jij er een beetje doorheen zit. En dat heeft een partner echt niet altijd hoor, believe us…

Een hond is altijd blij om je te zien

En met altijd, bedoelen we dan ook echt al-tijd. Het maakt niet uit of je de hele dag weg bent geweest of even naar de wc bent gegaan. Jouw doggo komt altijd enthousiast naar je toe en zal je eindeloos liefde geven.

Met een hond blijf je in beweging

Zo kan jij geen excuus meer verzinnen om niet naar de sportschool te gaan. Jij moet namelijk niet alleen jezelf, maar ook je furry best friend in beweging houden. Dagelijks 10.000 stappen halen wordt normaal voor jou en dat is alleen maar goed!

Een hond kan jou altijd vermaken

Of hij of zij nou komt smeken voor eten, aandacht of dat je hond wil spelen. Onbewust zal je doggo altijd vermakelijk voor jou zijn. En dat zal een partner niet zijn, want die hebben nog wel eens een humeur… 

Een hond bedoelt het altijd goed

Of die je nou een cadeautje komt brengen als jij tv aan het kijken bent of per ongeluk iets omstoot. Hij bedoelt het altijd goed, want in de ogen van je hond ben jij het allerbelangrijkste dat er is.

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan dit! Het staat namelijk ook nog eens in de sterren geschreven. Dit is jouw toekomstige hond volgens je sterrenbeeld.