Beauty

Wil jij je haar ineens he-le-maal anders? Dan is de midi-bob echt iets voor jou!

Dit herkennen we allemaal wel: ineens ben je gewoon helemaal klaar met je huidige kapsel. Het zit niet meer óf juist altijd hetzelfde. Je hebt gewoon behoefte aan een nieuwe look. Wij hebben het antwoord voor je: de midi-bob! 

De midi-bob is echt iets voor jou

De bob is echt al 1000 jaar populair. Volgensmij heeft iedereen een keer in zijn leven wel eens een bob gehad. Er komen dan ook steeds meer varianten. En nu dus weer een nieuwe variant: de midi-bob!

Alleen maar voordelen

Deze bob is, zoals je al hoort in de naam, een midlengte. Daar krijg je een beetje ‘best-of-both-worlds’ vibe van. Dit kapsel heeft namelijk alleen maar voordelen. Vraag bij de kapper om een bob aan kinlengte (of net daaronder). Daardoor komt je haar net boven je schouderbladen en laat je dus een beetje huid zien. Het is een sexy kapsel, maar ook een tikje serieus als dat nodig is. Een echte pro: dit kapsel kan gewoon in een staart als je het zat bent.

Zo krijg je nóg een leuker resultaat

Zorg ervoor dat je kapsel niet kaarsrecht wordt geknipt! Daardoor komt je kapsel er misschien wat warriger uit te zien. Om je kapsel helemaal amazing te maken mix je de bob met een pony of side bangs! Beautiful! Wij zijn zeker fan. 

Lees ook:

11 herkenbare momenten als je geen make-up draagt

Deze fantastische haarstijlen van de jaren 2000 gaan we dit jaar weer allemaal terugzien!