Love

Dit zijn signalen dat jij en je lover qua humor op hetzelfde niveau zitten

Liggen jij en je partner snel samen in een deuk en kan jouw partner, in tegenstelling tot anderen, wel om jouw grapjes lachen? Lees dan snel verder, want jullie zitten waarschijnlijk op hetzelfde niveau qua humor en dat is echt mega leuk! 

Dit zijn signalen dat jij en je lover qua humor op hetzelfde niveau zitten

Ruzie? Dat hebben jullie heel af en toe, want jullie gaan veel vaker helemaal stuk om elkaars grappen en begrijpen elkaars humor dan ook helemaal. Kortom; jullie zitten qua humor op hetzelfde niveau!

Je partner lacht als enige 

Zijn jullie met vrienden en schud je de ene na de andere slechte grap uit je mouw, maar is je lover eigenlijk de enige die lacht. Nu kan dit natuurlijk heel ongemakkelijk aanvoelen, maar gelukkig zal het niet lang stil blijven, want als er eenmaal iemand begint te lachen gaat iedereen automatisch mee lachen. Kortom; handig dat jij en je partner elkaars grappen wel hilarisch vinden… 

Inside jokes hebben jullie genoeg 

Jullie hebben talloze inside jokes samen en dan hoeven jullie elkaar maar een blik te geven om in een deuk te liggen. Anderen jullie inside jokes uitleggen heeft vaak niet eens nut, want ze gaan de historie (wat het grappig maakt) waarschijnlijk toch niet begrijpen. En als anderen er dan niks van snappen is het eigenlijk nog veel grappiger. Hebben jullie al tranen van het lachen? 

Jullie doen geen uren over een film kiezen

Sommige koppels doen er echt uren over om een leuke film uit te kiezen, maar jullie zijn zo klaar. Het maakt namelijk niet uit welke film je kiest en daar krijgen jullie ook geen discussies over, want jullie humor is toch hetzelfde. Dus een grappige film uit zoeken, waarbij jullie beide stuk om kunnen gaan, is zo gedaan. Pak er maar popcorn bij, want dat belooft een leuke avond te worden! 

Lachen tot jullie er bijna in stikken

Moeten jullie soms ook zo erg lachen tot jullie er bijna in stikken? Samen de slappen lach krijgen is één van de signalen dat jullie qua humor op hetzelfde niveau zitten en als adem halen door het harde lachen zelfs moeilijk wordt, snappen jullie elkaar dan ook door en door. Sounds fun!

Radio aan? Nee, lachen de hele weg
 

Sommige koppels zeggen de hele autorit niks tegen elkaar en luisteren alleen maar naar de radio, maar bij jullie is dat juist niet het geval. Jullie hebben de radio juist uit staan om de grappigste, leukste en gênantste verhalen met elkaar te kunnen delen. Wedden dat dit ook eindigt in een lachbui?

Must reads 👀