News

Wow: dit is het vermogen van de (ex-) vrouw van Ali B en het is best veel

Afgelopen week gingen er veel geruchten rondom Ali B en zo ook dat hij afstand zou hebben genomen van zijn (ex-) vrouw Breghje Kommers. Volgens sommige bronnen zou hij haar dan ook de toegang tot zijn bankzaken hebben ontzegd, en dat is natuurlijk best heftig. Gelukkig hoeft niemand zich zorgen te maken om Breghje, want wat blijkt? Zij heeft haar bankzaken heel goed op orde. Kortom; lees snel verder, want dit is het vermogen van de (ex-) vrouw van Ali B!

Dit is het vermogen van de (ex-) vrouw van Ali B

Breghje is al sinds 2006 getrouwd met Ali B, ze hebben drie zonen en wonen samen in Almere. Maar of dit na de hele The Voice geruchtenstroom nog steeds zo zal zijn, moet nog maar gaan blijken… Want de geruchten gaan op dit moment dat hij haar de toegang tot de bankzaken heeft ontzegd en dat is natuurlijk niet niks. Gelukkig heeft Breghje haar zaken goed op orde en heeft deze krachtige vrouw dan ook een groot vermogen. Zo is/was zij naast Ali B zijn vrouw namelijk zijn partner in crime en daardoor is zij ook mede-eigenaar van het managementkantoor SPEC. Waarbij zij samen verschillende artiesten begeleiden in hun carrière, en dat zijn geen kleine artiesten. Nee, hierbij kun je denken aan grote namen als Famke Louise en Boef. Ondanks dat Breghje dus niet van de spotlights houdt, is zij dus wel een hele goede businessvrouw! 

Haar vermogen is niet niks 

Omdat SPEC natuurlijk een groot managementkantoor is, valt het vermogen natuurlijk ook niet tegen en daarom heeft SPEC namelijk een eigen vermogen van 1,3 miljoen waarbij de helft van Ali B is en de andere helft natuurlijk van Breghje. Maar dat is niet alles, want Breghje beheert namelijk ook een eigen bedrijf genaamd Kommers Beheer B.V. Dit bedrijf heeft ook een vermogen van maar liefst één miljoen en daarbij mogen we natuurlijk ook niet vergeten dat hun huis en hun eigen kantoor ook nog wel de nodige overwaarde hebben. Haar bezit schatten we dus ongeveer tussen de 1.5 miljoen en 2 miljoen euro, alleen is dat wel afhankelijk van hoe ze dit met Ali B geregeld heeft. Yes, girl!

Lees ook: 

Drama: volgens geruchten is het over tussen Ali B en Breghje

Jij bent binnen no-time van je wallen af met deze TikTok-hack