Films & Series

Here we go: er komt een nieuw seizoen van Totally Spies aan

Soms willen we het liefst terug naar vroeger. En nu krijgen we een kans om die nostalgie te herbeleven! Rennen uit school om de televisie aan te zetten en je favoriete programma aan te zetten. Good news, want onze favoriete Spies krijgen een nieuw seizoen!

Nieuw seizoen van Totally Spies!

Here we gooo! Totally Spies krijgt een nieuw seizoen en wij kunnen niet wachten om onze nostalgie terug te halen. Even je gedachtes op nul en genieten van onze drie favoriete dames!

Nieuw seizoen

Jouw geheime spionnentrio Sam, Alex en Clover is weer terug van weggeweest! Na acht jaar komen de drie terug voor een zevende seizoen van Totally Spies. Dit laat Thomas Astruc, de animator van dit programma, weten op zijn Twitter. “Ik weet niet of dit al bekend is of al overal op het internet staat, maar ik heb net ontdekt dat er een nieuw seizoen van Totally Spies in de maak is. Here we gooo! Here we gooooooo!”

Drie meiden in de hoofdrol

De Franse animator is zelf niet van de partij bij het zevende seizoen, maar is wel zeer blij dat het terug komt. Hij schrijft op zijn Twitter: “Totally Spies was één van de eerste Westerse actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien.’’ Voor wie onder een steen heeft gelegen vroeger, Totally Spies gaat over drie meiden uit Beverly Hills die geheime spionnen zijn. Sam, Clover en Alex hebben alle drie een eigen herkenbaar karakter en werken voor WOOHP onder leiding van Jerry. De taak van de drie dames is om de wereld te beschermen met hun lazerlipstick, wimperkruller als katapult en een spiegel als telefoontje. Wie wilden dit vroeger niet zijn?

View post on Twitter

Wanneer kan je dit zien?

Wanneer we dit ge-wel-dige programma weer kunnen gaan kijken is nog niet bekend, maar gelukkig kunnen we wel alvast beginnen met de andere zes seizoenen. Let’s go! De makers houden zich wel trouw aan de oude tekenstijl, dus we kunnen echt herinneringen op gaan halen!  

 

Lees ook:

Deze documentaire, The Tinder Swindler, over een oplichter op Tinder wil je zien

Yes! Love Island Nederland komt toch terug en je kunt je nu aanmelden

Bron: Grazia

Must reads 👀