News

Oh my gosh: Nikkie de Jager speelt in het tweede seizoen van Euphoria

Onze eigen Nikkie de Jager wordt wereldwijd steeds groter en groter. Zo mocht ze Adele en Måneskin al opmaken en nu is ze met haar beauty-video’s ook nog eens te zien in het tweede seizoen van de serie Euphoria. En wij zijn echt mega excited! 

Nikkie de Jager speelt in het tweede seizoen van Euphoria

Euphoria is dé Amerikaanse highschool serie van het moment waar vooral mega veel drama in voor komt. In de serie heeft Zendaya de hoofdrol en zien we Jacob Elordi uit de Kissing Booth ook regelmatig voorbijkomen, maar zij zullen niet de enige bekenden zijn die je in het tweede seizoen van Euphoria kunt zien… Want onze eigen Nederlandse Nikkie de Jager heeft hier ook een kleine rol in bemachtigd, en zo laat ze dan ook heel enthousiast via Instagram zien in welke scene we Nikkie kunnen gaan spotten. Zij is namelijk te zien in de scene waarbij het personage Kat op haar bed ligt. Op een gegeven moment komt er een shot in beeld waarbij we op haar laptop kunnen kijken en hier is dan ook te zien dat zij een van de video’s van onze Nikkie aan het kijken is. Hoe leuk? 

Nikkie is on her way voor de oscars

De rol was duidelijk niet gepland en via Instagram reageert Nikkie dan ook mega excited op haar mini rolletje in Euphoria en zegt meteen dat ze on her way is voor de Oscars. Wij begrijpen Nikkie’s enthousiasme helemaal, want imagine gewoon met je gezicht in dé Amerikaanse tienerserie van het moment verschijnen… Heel gaaf! Mocht je het tweede seizoen van Euphoria nou willen checken? Dan kun je dit seizoen helaas alleen via HBO-MAX zien, maar gelukkig kunnen we het fragment waarin Nikkie te zien is wel gewoon via haar Instagram bekijken!

 

View post on Instagram
 

 

Lees ook: 

Jij bent binnen no-time van je wallen af met deze TikTok-hack

Dit wil je maken: Dit zijn de drie lekkerste pastarecepten

 

Must reads 👀