Lifestyle

Deze sterrenbeelden kunnen écht niet met geld omgaan

Huh, waar is al mijn geld gebleven? Ben ik alweer door mijn maandsalaris heen? Onbewust jas jij je geld er doorheen. Goed nieuws, dat is namelijk niet jouw schuld, maar die van de sterren. Hoeveel jij maandelijks uitgeeft heeft namelijk allemaal met je sterrenbeeld te maken.

Deze sterrenbeelden kunnen écht niet met geld omgaan

Ken jij een big spender? Of voel je je stiekem een beetje aangevallen?

Leeuwen – gek op luxe

Jij bent altijd in voor een feestje, gelukkig feest je portemonnee net zo hard mee. Vrijgevigheid zit in je natuur, het verwennen van je familie en vrienden doe jij met liefde. Daardoor geef jij je geld eigenlijk net iets te makkelijk uit. Dat komt ook een beetje omdat jij graag laat zien dat je geld hebt, je vrienden kijken ook niet verbaast op als je opduikt met een superdure tas met matchende schoenen.

Boogschutter – een avonturier

Jij bent niet te verleiden met dure spullen, maar wel met bijzondere ervaringen. Reizen doe jij daarom het allerliefst, jij bent elke maand weer ergens anders te vinden. Je financiën bijhouden is nergens voor nodig, toch ben je elke keer weer verbaasd als je in de min staat. Veranderen in je manier van leven ga jij echt niet doen, jij hebt nog lang niet alles gezien!  

Ram – shopverslaafd

Even kijken voor nieuwe sokken verandert bij jou al snel in een shopsessie! Het kopen van spullen dat jij eigenlijk niet nodig hebt is echt jouw guilty pleasure. Hoewel jij al 100 truien hebt, wil jij deze ook aan je collectie toevoegen, want “kijk nou wat een leuke mouwen!” Gelukkig weet je nu dat het niet jouw schuld is, het ligt namelijk aan je sterrenbeeld.   

 

Lees ook:

Wij zijn fan: de clean make-up look is weer helemaal terug van weggeweest

Dit wil je maken: Dit zijn de drie lekkerste pastarecepten