News

Zou dit de absolute winnaar van Prince Charming worden?

Het is ein-de-lijk zover; de grote finale van Prince Charming, waarbij we er achter gaan komen of het Scott is die er met het hart van Chris vandoor gaat of toch echt Jakop. Wij neigen naar die tweede, maar misschien dat Chris ons toch nog gaat verrassen! 

Wordt dit de winnaar van Prince Charming? 

Wij hebben echt onwijs genoten van dit seizoen Prince Charming en nu we vandaag eindelijk de finale kunnen checken via Videoland hebben wij ook wel zo onze voorspellingen wie er met het hart van Chris Berendse naar huis gaat. Voor ons is het namelijk wel duidelijk dat Jakop Prince Charming gaat winnen, aangezien hij al het hele seizoen intimiteit kreeg bij Chris en als je dan ook naar de twee kijkt lijkt het er bijna op dat zij serieuze gevoelens voor elkaar aan het ontwikkelen zijn… Maar we moeten zijn concurrent Scott ook niet onderschatten, hij kreeg afgelopen week namelijk nog een kus van Chris, wat natuurlijk ook wel het een en ander betekent… 

Jakop blijft een grote favoriet

Love Reality liet hun volgers stemmen op Scott en Jakop en daar is een grote favoriet uitgekomen, 59% van de stemmers ziet Jakop namelijk wel als de grote winnaar van Prince Charming en dat is natuurlijk niet niks. Scott moest het doen met 41% van de stemmen van Love Reality, wat het verschil niet erg groot maakt, maar Scott moet als we dit horen natuurlijk nog wel even een stapje bij zetten om het hart van Chris voor zich te kunnen winnen… Kortom; pak er een dekentje en een kopje thee bij en begin met bingewatchen, want deze finale belooft wat! 

 

View post on Instagram
 

 

Lees ook: 

Jij bent binnen no-time van je wallen af met deze TikTok-hack

5 x waarom een je liever een omega man hebt dan een alpha man

Bron: Love Reality